Härlig avslutning av Hanaskog!


En bättre avslutning på vårsäsongen kunde man knappast begära. Hanaskog tog fram stora släggan och skickade hem Treby till Loshult/Hökön/Killeberg med 5-0 i häcken vilket innebar att "Di gule" äntligen bröt sin otäcka förlustrad på två matcher!


Innan matchen så kände man en gnutta ovisshet. Hanaskog har inte presterat det spel man kan lira i de sista matcherna mot både Strömsborg (0-3) samt Sösdala (1-2). Vidare så var det dessutom ett princip helt ny startelva inför matchen mot heta Treby, som börjat prestera på slutet mot topplagen Eket (2-0) och Glimåkra (0-1).


Hanaskog kom till torsdagens match med hela fem (!) spelare borta, då har vi ändå inte räknat med långtidsskadorna på Pontus Anderberg samt Emir Studenovic. Kapten Tim var avstängd, likaså Anton Berg, dessutom bestämde sig Stefan Noresson för att ta frugan och sonen till varmare breddgrader, mest en dålig ursäkt för att få dricka Screwdriver i fred! Albins fot vill inte ge med sig, samma sak gäller även Joel Isendahls uppsjö av skador. Detta bäddade för en ny elva som var fördelad enligt följande:


Målet vaktades av Junne. Backlinjen bestod av Ante till vänster, Jim och Jimmie (K) centralt samt Rille på högerbacken. Mittfältet styrdes av Johnsson samt Hampe medans vilthundarna André och Jens tog en varsin flank. Anfallspar var Pocke Isaksson och Tulle.


Hanaskog inledde väldigt piggt och tog tidigt kommando, rullade boll medans Treby fick löpa mycket. Det var också HIS som efter dryga kvarten tog ledningen med 1-0 genom Patrik Isaksson. Efter målet går Hanaskog ner lite i tempo, tappar boll lite väl enkelt, och slarvar med passningarna. Dock fortsätter man att ha stabilt försvarsspel. Treby hade inte så mycket i anfallsväg, förutom ett friläge som avvärjdes av Junne. Detta var Hanaskogs match, det hade vi bestämt redan innan. Innan halvtid så han även Thomas Mårtensson panga in tvåan från 20 meter.


I halvlek lovade vi varandra att fortsätta driva upp tempot, släppa bollen tidigt och lira enkelt vilket skulle visa sig vara vinstgivande. Treby blev statister när "Di gule" satte fart och hade inte mycket att hämta idag på Västra Hed. Och när André Bengtsson (en av de bättre för dagen) rann igenom Treby-försvaret, rundade målvakten, och la in trean så kändes matchen punkterad. Patrick hann även göra sitt andra mål för kvällen innan Jens Karlsson spikade slutresultat 5-0. En klockren avslutning på en, i slutändan, helt klart godkänd första del av serien. Fin avrundning hemma i solskenet på Västra Hed inför en lagom skara publik och i en godkänd domartrio i form av tre generationer Olsson.André Bengtsson
gjorde en helgjuten insats mot Treby!Vidare väntar nu en välförtjänt sommarvila, med sol, bad och allt som hör därtill. Bloggen skall inte dö ut för att det är uppehåll, den kommer kontinuerligt uppdateras med Hanaskogs upptåg utanför planen. Var så säkra!


Förra året skrevs det en liten dikt inför sommaruppehållet som en liten summering av våren men främst i syfte att tacka den tolfte spelaren, som aldrig låter skador stå i vägen för att kunna vara med på matcherna. Alla ni runt omkring planen bidrar otroligt mycket med ert stöd och närvaro, hoppas detta fortgår även under resten av året, då kan vi verkligen se fram emot en riktigt rolig höst tillsammans! Håll till godo!


  

  

Våren är över, nu väntar semester och grill

Ni får gärna dricka lide jög, men undvik då spill

Publiken vi vill hissa, det gäller både gamla som unga

Vi hade gärna spelat vår "HIS-låt" för er om vi hade kunnat sjunga

  

Nyförvärv där trillat in under säsongen, tre unga och den store

För som inte förstod den sista så menade jag så klart Nore

Pocke o Tulle leder skytteligan på 5 baljor, för er som inte har koll

Kan ju även hylla hyperfarliga A. Berg, som fortfarande står på noll

  

Från Sibben vi fick Hampus, undrar om han har damp

Pocke kommer från Nosaby, men får ändå alltid kramp

Thomas från VMA gör försvaren riktigt kassa

Kul att se, nu ska han bara lära sig att passa

  

Ett härligt gäng vi har, både på och utanför plan

Roligast är att se Isendahl en lördagskväll på stan

När vi lira brännboll på Heden, var där ingen som tog lyra

Men det skiter vi i nu och tar sikte mot Division fyra

  

Vi vore ingenting utan vår fanatiska publik

Kvittar om det är klack eller gubbe, vi älskar ert skrik

Hoppas ni fortsätter se oss på Heden lira

Så håller vi tummarna för att vi till hösten kan fira

  

Slutligen måste jag bara avsluta med ett citat

Som bara är en liten del av vårt snusk-prat

Mannen i fråga får alla att skratta och le

Jag pratar naturligtvis om Ante P

  

På senaste festen började hans ficka vibrera

Det var då han fick sin chans att äntligen briljera

Mikaela fråga om det var hans telefon, och Ante e icke en blyg en

Så han vände sig mot henne och svara: det e kyygen!!

  

Trevlig Sommar önskar grabbarna från Hanaskogs IS!

  

  

     

Tills vidare...


Så skänker vi en tanke till
King of Pop, må han vila i frid!


FORZA HIS!


Domaren bjöd Sösdala på tre poäng!

Hanaskog gick åter på pumpen när man förlora bortamatchen mot Sösdala med 2-1. Tyvärr blev fel person som hamnade i centrum vid det avgörande målet!

Försöker avigt och rätt att undvika att skylla på domarinstatser men idag så var det domarens miss som kostade poäng för Hanaskog. Ställningen var 1-1 när Sösdalas anfallare rann igenom, hanaskogs målvakt Jonas Nilsson lyckas gå ut och glida in framför anfallaren och greppa bollen, anfallaren fullföljer dock och råkar komma med sulorna rakt mot Jonas som då tappar bollen och en Sösdala-spelare kan stöta in det avgörande målet. Allt som HIS fick ur denna situation var ett mål i nacken, en varning samt fläskläpp på sin målvakt. "Di gule" repa sig inte efter detta och inkassera sin andra raka förlust. Känns inte bättre av att domaren efteråt erkänner att det nog skulle varit frispark. Vi gör alla misstag, även domare, vissa blir dock lite mer förödande som i detta fall.

  

Innan denna situation hade Sösdala tagit ledningen genom rutinerade Hans Dahlberg i första halvlek medans HIS kvittera i andra genom André Bengtsson. Hanaskog fick igång spelet först i andra halvlek (stämde inte riktigt i början) och då hängde inte Sösdala med som mattades rejält i anfallsväg när Hans Dahlberg klev av planen, han styrde det mesta i anfallsväg. Defensivt hade man två andra rutinerade killar som verkligen höll ihopa laget på ett bra sätt i Fredrik Tegeborn och Fredrik Ahlgren. Sösdala drog alltså det längsta strået och vinner matchen med 2-1. Ett lag som säkert kommer lugga många lag i serien nu när den vänder. För Hanaskogs del gäller det att hålla midsommar-ledigt med sill och nubbe , och kanske någon liten bier, innan vi återigen drar på oss det gula stället för att ta oss an Treby, som säkerligen är på uppgång efter bl.a. seger mot serieledaren Eket.

  

  

Med detta önskar vi i herrlaget alla HIS:are och övriga en riktigt trevlig midsommar!

  

Tills vidare...

  

  

  

FORZA HIS!


Inför Sösdala - HIS!

Strömsborgs-matchen är förpassad till arkivet. Vidare väntar en ny tuff drabbning i morgondagens bortamatch på Hanåsvallen när Sösdala IF står för motståndet!


Treby, av alla lag, såg till att hålla spänningen vid liv i toppen genom att besegra serieledaren Eket i förra omgången med 2-0 på konstgräset i Killeberg, vilket för övrigt var Ekets första förlust i årets division 5-serie. En god nyhet för "di gule", men samtidigt känns poängtappet mot Strömsborg lite extra bittert. Detta skall förhoppningsvis Sösdala få sota för imorgon kväll då serien vänder för Hanaskogs del! Förra mötet mellan lagen var premiären på Västra Hed i våras, där HIS tog en 4-3 seger, samma match som Emir Studenovic mycket olyckligt bröt foten. Emir har för övrigt återigen kunnat stödja på foten och är i full gång med sin rehabilitering, hoppas återigen kan få kliva in på planen i den gula tröjan!


Hanaskog har ytterligare några spelare att tillgå till gentemot Strömsborgs-matchen, bl.a. så är Patrick Isaksson åter efter student samt Stefan Noresson efter skada. Dessutom verkar det som Ante P åter är redo för spel vilket är glädjande, det är för tillfället mördande konkurrens i truppen och hoppas att detta sporrar alla till att göra sitt bästa i alla lägen!Stefan Noresson (Nr. 5) är åter redo för spel och kan börja laddar bössan till morgondagens match!

Sösdala ligger för tillfället i mitten av tabellen och kommer närmast från en tuff drabbning mot Glimåkra där man lyckades knipa en poäng genom 2-2 på hemmaplan. Samtidigt är jag övertygad om att Sösdala är ute efter revansch efter förlusten mot Göinges Stolthet i premiären. Räkna med en stentuff batalj imorgon där det gäller att visa hjärta för att gå vinnande ur striden. Hoppas alla taggar till lite extra efter senaste bottennappet och ser till att vi vänder hem igen till göingeskogarna med känslan av att man verkligen gjort sitt yttersta för laget och förhoppningsvis med tre poäng i bagaget! Håll i hatten, för nu åker vi...


Avspark Onsdag kl. 19.00 Hanåsvallen

  

  

Tills vidare...

  

  

FORZA HIS!


Fullständigt bottennapp i toppmötet!

Hanaskog åkte på sin andra förlust för året när man åkte på en 3-0 förlust mot Strömsborgs IF i toppmötet som utspelade sig på fredagskvällen. Men "di gule" bjöd verkligen inte upp till någon toppfotboll och gick åka hem till Göinge utan poäng.

  

Det känns väldigt bitter såhär dagen efter. Toppmötet som vi alla hade väntat på uteblev. Hanaskog kom aldrig upp i normal standard, och då förlora man dessa matcher. Egentligen finns där inte mycket mer att skylla på.


Det spelar ingen roll att 5-6 man av olika anledningar inte kunde deltaga i denna match, de 11 plus avbytare som befann sig på Allanvallen igår är minst lika bra och skall kunna gå in och prestera mer än vad som gjordes igår!


Det spelar ingen roll att huvudomaren Tom Persson antagligen gjorde sin karriärs sämsta match, och kanske helt enkelt inte var mogen nog för denna toppmatch. Han var ojämn åt bägge hållen och kom aldrig in i matchen.


Det spelar ingen roll att det var blött och räligt igår, för det var precis likadant för Strömsborg.


Man kan helt enkelt säga att där finns inget annat att skylla på än oss själva. Vi får aldrig igång vårt fina passningsspel som varit så vinstgivande i andra matcher, vilket gör att vi börjar bli osäkra, förlorar boll i fel läge och tillåter Strömsborg att spela sitt spel. Har nämnt så många gånger tidigare vikten av att ge 110% i alla lägen.. Tja, igår var vi nog nere på 65%. Strömsborg skapade lite mer än oss, hade lite mer boll än oss, och ville vinna lite mer än oss. Efter att de gjort 1-0 så flyttar vi automatiskt upp mer folk vilket leder till att siffrorna blir lite större än vad som speglar matchen. Tvåan och trean kommer på kontringar, inte så mycket mer att göra när man ligger under, det e bara att chansa framåt, denna gången gick det inte hem. Det var som den spelande tränaren i Strömsborg, Mattias Nilsson, sa i artikeln i Norra Skåne, siffrorna blev lite för stora i en sådan här jämn match. Dessutom poängterade han att han tror att Hanaskog absolut kommer vara med att slåss i toppen i fortsättningen!


Så klart vi ska! Herregud, vi gör ett bottennapp, inte mer med det, och det ska Sösdala få sota för på onsdag. Vi är ett mycket bättre lag än vad vi visade igår, men det handlar bara om att bryta ihop och komma igen. Hoppas alla medverkande igår lämnade denna match bakom sig redan när man gick ut från omklädningsrummet (som renoverades senast runt Finska Vintekriget). Nu hoppas jag att alla tar sitt ansvar och kommer ner på måndag på heden, gör ett sjuhelvetes träningspass, och sen kör vi ner till Sösdala på onsdag och visar vilka vi verkligen är! Hoppas alla känner samma sak!


Nu över till lite roligare nyheter. Har två personer som vi på bloggen vill tillägna lite extra uppmärksamhet:


Först ut är Patrik "Pocke" Isaksson som igår sprang ut för sista gången på Wendesskolan och för en gångs skull sprang inte läraren efter honom och skrek att han skulle pryla honom. Nej, denna fredagskväll klev Pocke in i vuxenlivet, vilket vi i Hanaskogs IS så klart vill lyckönska honom till, och hoppas att han lyckas i sin yrkeskarriär!Patrick drar vidare mot nya mål! Grattis!Nästa person som skall få lite extra tid i rampljuset är vår allas egna Björn "Böna" Radeklev. Mannen som idag kommer stega fram till altaret för att säga "ja" och på så vis inträda äktenskap med sin själsfrände Rebecca. Önskar honom all lycka och hoppas att han får lite finare väder på sin kortege till kalaset än vad studenterna blev belönade med igår.Björn Radeklev, eller blir det Olofsson nu? 
 

Vill också redan nu passa på och göra reklam för en framtida artikel som är tänkt att presenteras efter vårsäsongen. Alla ni som följt de tappra gula hjältarna detta året har märkt att startelvan alltid startar en ring precis innan avspark. Väl där tar vår floskelmaskin och lagkapten Timothy Gustafsson över ordet för att säga ett par väl valda inför matchen. Men vad säger han egentligen? Vad tar han upp för att vi alla skall tagga till och verkligen ge järnet i 90? Lovar att ni aldrig kan gissa denna mans utspel i ringen, men vi har samlat ett axplock av hans "pep-talk" och detta kommer att levereras i en alldeles egen artikel, så håll ut!Tills vidare...

  

  

FORZA HIS!


Inför Strömsborgs IF - HIS

Toppmatch väntar för de kycklinggula i morgon på studenternas dag. Strömsborg skall besökas i ett försök att öka på poängskörden för Hanaskog i kampen om topplaceringarna i femman!

Den pinsamme bloggaren på en lokal tidning är bortglömd och förträngd, sitt tappra försök att kalla Hanaskogs åsikter för "självmål" blev inget annat än en radikal miss! Inget som man skall behöva läsa eller beakta. Är tydligen okej att själva dela ut men så fort det blir mothugg börjar man böla! Var dock helt fel gäng att gå på, för "di gule" står i vått och torrt, och vått var det tamejfan denna dag då sista träningen innan Strömsborgs-matchen gick av stapeln, en lugn träning med ett rejält bortfall av spelare, tycker det får bli lite skärpning på statistiken för vissa, och en del bortförklaringar håller inte, de enda som borde godkännas är jobb, begravning eller om det ligger en riktigt grann fjälla hemma i bingen, i övrigt så tycker jag att man kan ta och ställa upp för laget, för det är nere på träningarna som vi kan spetsa vårt spel ytterligare för att stå mer redo inför de drabbningar som kommer.


Imorgon väntar alltså Strömsborgs IF i ett toppmöte på Allanvallen. Strömsborg kommer närmast från en stark upphämtning mot Glimåkra där man till sist fick med sig en pinne (3-3) hem till Allanland. I den spelade tränaren Mattias Nilsson har man en utpräglad målskytt som man aldrig får lämna utan uppsyn. Strömsborg är ett äldre rutinerat lag som vill spela boll, kort sagt kommer det bli en riktigt tuff match i morgon där det gäller att köra på konstant och aldrig vika ner sig. Vi är ett lag som utan tvekan kan utmana om poängen imorgon, men för det så gäller det att alla kör 110% från avspark fram till dess att vi traskar av planen.Ska HIS få jubla igen?

Inför morgondagens match är där klara återbud från Stefan Noresson, Staffan Holgersson, Andreas Persson och Albin Andersson (skador), Patrick Isaksson tar studenten och kommer ej heller till spel, dessutom är där frågetecken på Joel Isendahl. Dock kommer det finnas en debutant på planen imorgon då Hampus Dahl gör sin första A-lagsmatch för klubben sedan övergången från Sibbhult. Dessutom är Tim Gustafsson tillbaka från avstängning!


Nu tar vi alla och laddar inför morgondagens toppmatch. Tre nya pinnar hade förgyllt helgen rejält. Avspark 19.00 Allanvallen. Kom igen grabbar, nu åker vi....
Sist men inte minst.....

  

  

FORZA HIS!


Storseger i derbyt!

Hanaskog tog igår en klar seger i derbyt över Sibbhults IF på Västra Hed. Matchen slutade hela 4-0 till "di gule" som håller helg med 6 poäng och 8-0 i målskillnad denna vecka! Kan man vara mer än nöjd?

  

Solen sken över Västra Hed och dess åskådare medans de bägge lagen och domarttrion marscherade in för "line-up". Väl inne på planen framfördes Sveriges nationalsång mycket vackert av Alexandra Gustafsson, ett väldigt trevligt gästspel som vi hoppas få mer av i framtiden.


Hanaskogs ståtliga herrar hade en stark 4-0 seger i bagaget ifrån i tisdags då man slog Munka Ljungby. Dock var det lite orosmoment innan matchen som störde i HIS-lägret. Man fick kaptenen Tim Gustafsson utvisad i tisdags, samtidigt så låg Jim Ringström i sjuksängen dag innan match men tillfrisknade och genomförde gårdagens derby. Sedan tidigare var Staffan, Pontus och Albin borta pga. skador. Lägg därtill att Jens Karlsson befann sig på Sweden Rock Festival vilket innebar att en halvskadad Joel Isendahl fick följa med på bänken. Anton Berg hade dessutom ett otäckt skrubbsår på höger arma men valde att spela ändå, stort av denna lilla kille! Men bortfallen tog inte slut där. Redan på uppvärmningen fick Stefan Noresson kasta in handduken då en vad gjorde sig omöjlig och helt plötsligt var bägge mittbackarna från omgången innan borta med vinden. Det var här som Hanaskog fick visa sin bredd på truppen. Magnus och Peter fick kasta om helt i laget 10 minuter före match. Ante låg som vänsterback, centralt hade vi Jim och nedflyttade (samt för dagen kapten) Jimmie medans Rille lira till höger. Mittfältet bestod av Gazza, Johnsson, André, Patrick och på topp hitta vi Anton och Thomas.

  

Matchen började trevande, Hanaskog fick äga mycket boll medans Sibbhult försökte krympa ytorna och satsa på snabba omställningar med längre bollar mot sina forwards, dock utan att skapa något riktigt farligt. Hanaskog stod för de heta chanserna i första halvlek och tog också rättvist ledningen med 1-0 genom Patrick Isaksson på inlägg från Gazza! Strax efteråt åkte HIS på ytterligare en skada då Ante P sträckte sig och tvingades utgå, vilket i sin tur ledde till att Mr. Isendahl klev in på banan och upp i anfallet medans André klev ner som vänsterback och Berg klev in på mittfältet. "Di gule" hade bud på något mål till men Hanaskogsfostrade Nils Berg såg till att hålla Sibben kvar i matchen med ett par vassa räddningar i slutet av första halvlek.I andra halvlek hade vi sagt att vi skulle fortsätta hålla bollen efter marken för att trötta ut motståndarna, men när vi väl kom ut så gjorde tvärtemot och föll in i Sibbhults tempo, och lät dem ta över mer och mer. Till sist fick man också en jättechans att kvittera på ett friläge men detta avvärjdes av Jonas Nilsson i hemmakassen. Istället började Hanaskog springa igen och släppa bollen tidigare och då kom också utdelningen. Jonas Mårtesson rakade in 2-0 efter en inspel framför mål. Därefter började orken tryta hos grabbarna från Färevallen och sen blev det Hanaskog för hela slanten, och framför allt nyförvärvet och hemvändaren från Nosaby - Patrick Isaksson. 3-0 och 4-0 från dennes fötter innebar hattrick för Pocke och ridå ner för SIF som helt enkelt inte orkade. Därefter kontrollerar Hanaskog tillställningen och efter att domaren (för övrigt helt klart godkänd insats av hela trion) blåst för full tid så kunde man åter hör segersången ljuda nere på Heden. En underbar laginsats där vi återigen visar bredden och att vi har spelare som kan komma in på ovana posisitoner och även där prestera. Dock plockar vi ändå fram ett par spelare för ett extra omnämnande...
André Bengtsson - Började på innermittfältet och såg till att Sibbhults duktiga spelfördelare Milenko Krznaric och Rickard Blennborn inte fick en lugn stund, slutade på vänsterbacken och var lika stabil även där.

-  Patrick Isaksson - Förra matchen presentera sig Thomas, igår var det Pockes tur som drog dit tre baljor och visade att han blir en tillgång för laget!

- Oliver Ruottinen - Var på rätt plats vid rätt tillfälle. När Nore fick kasta in handduken behövdes det ytterligare en avbytare, vilket resultera i att Ollie, född 1994(!), fick hänga med på bänken och var även inne och vände två gånger i derbyt. En pigg injektion och helt klart ett namn för framtiden!

- Jimmie Isaksson - Den vikarierande kaptenen tog steget ner på mittbackspositionen och tillsammans med Jim stängde han igen fullständigt. En vinnarskalle och ledartyp som alla lag bara skulle älska att ha i sin ägo, dessutom e han rätt snygg också!Jimmie Isaksson

Nu tar grabbarna från HIS en välförtjänt ledig helg och laddar batterierna inför kommande vecka, då man ska ta sig an Strömsborgs IF på bortaplan på fredagen den 12:e. Hoppas att alla klarar sig utan varandra nu ett par dagar, har i princip haft att ledig tid ihop denna vecka, men det är alltid lika roligt i detta gäng, även om vi denna vecka antagligen varit världens mest underbetalda heltidsproffs! Ha nu en riktigt förbannat skön helg, med hopp om att Sverige prylar Danmark imorgon,  så ses vi taggade igen på måndag!
Avslutar med ett litet vykort som beskriver om hur olika en man och en kvinna kan uppskatta en semester! Trevlig helg!

Sist men inte minst.....

  

  

FORZA HIS!


Ny seger och ny spelare!

Igår debuterade Thomas Mårtensson för Hanaskog när man åkte ner till Munka Ljungby för att hämta tre poäng. Mårtensson presenterade sig direkt för nygamla gänget från Göinge genom att smälla in matchens samtliga fyra(!) mål och på så vis skjuta segern till HIS!

  

Till matchen kom Hanaskog till spel utan Joel Isendahl och Albin Andersson och Staffan Holgersson (skador) samt Jimmie Isaksson som var avstängd. Även nyförvärvet Hampus Dahl var ännu inte spelklar! Detta bäddade för ett litet nykomponerat lag i matchen mot Munka Ljungby! Nyförvärvet från Nosaby Patrik Isaksson tog plats på yttermittfältet medans VMA-värvningen Thomas Mårtensson startade på topp ihop med Jens Karlsson. Backlinjen bestod av Jim,Tim,Nore och Rille medans övriga mittfältare förutom Pocke var Anton, Johnsson och André.


Hanaskog inledde de första 10 minuterna lite tamt på den välklippta men stenhårda gräsplanen, men därefter var det HIS för hela slanten och rullade gång på gång upp Munka Ljungbys försvar. Thomas Mårtensson hade tidigare under dagen sagt att han trodde han skulle göra hattrick i denna match. Men där ljög han - han gjorde faktiskt fyra! 1-0 kom efter en spelvändning där André elegant bröstade ner bollen till en fristående Mårtensson som gjorde inga misstag fri med målvakten. Tvåan kom på hörna från Anton Berg som Tompa knoppade in vilket var halvtidssiffrorna. I andra började vi åter lite lamt för att sedan ta tag i taktpinnen igen, vilket gjorde att stackars Munka Ljungby fick springa och jaga boll hela tiden. Så småningom punkterade samme Thomas med både 3- och 4-0, ena målet genom att rinna igenom backlinjen och runda målvakten, medans det andra var på volley en halvmeter från mållinjen efter briljant inspel av storebror Gazza. Faktum é att med lite tur kunde Tompa blivit sexmålsskytt, men ribban var i vägen ena gången och stolpen den andra. Matchen mattades något efter 4-0 målet och Hanaskog lyckades av någon anledning få Tim Gustafsson utvisad vilket gjorde att M. Ljungby fick chansen att låna bollen lite också, dock utan att skapa något riktigt farligt framför mål. Hanaskog vinner matchen full rättvist och är fortfarande med och tampas med Eket, Strömsborg och Glimåkra som är med i toppen så här långt av serien.Thomas Mårtensson var het mot Munka Ljungby!

Det viktiga som jag känner just nu är att vi absolut inte ställer oss och slår oss i bröstet och tror att vi är några stjärnor! Redan imorgon kommer det ett heltaggat Sibbhults IF på besök till Västra Hed för att se till att göra allt som står i deras makt för att besegra "Di gule". Så nu ser vi till att komma 110% taggade till matchen så ger vi järnet för varandra! Missa inte detta derby, vad ni än gör! Kommer vara lite trevliga saker även innan avspark så se till att vara i tid! Avspark 19.00 Västra Hed!

  

Tar även i detta inlägg tillfället att presenter det senaste nyförvärvet i Hanaskog. Vi har haft lyckan att fått in lite spelare under säsongen som bidragit mycket i våra resultat, och nu ör det dags för nästa. Bloggen presenterar.....
Namn: Hampus Hampe Dahl
Ålder: 21
Familj: Har ingen blev adopterad som 2 åring från Uganda
Tidigare Klubbar: Sibbhult ,Glimåkra
Yrke: Brio möbelsnickare
Intressen: fotboll,dricka och pirra
Älskar: min flickvän therese
Hatar: att förlora

Varför valde du att gå till Hanaskog?
Valde hanaskog för jag tycker dom har bäst chans att ta steget upp i 4:an
och den bästa truppen

Personlig målsättning säsongen 2009?
göra så bra ifrån mig som möjligt och hjälpa laget

Vilket tycker du ska vara lagets målsättning 2009?
Gå upp i 4:an

Vilken spelare tror du kommer ha störst betydelse säsong 2009?
Patrick Isaksson

Någon speciell händelse i ditt liv som du e stolt/mindre stolt över?
När jag gick från sibbhult till hanaskog :D

Vilken spelare skulle du vilja gå på dejt med i Hanaskog + motivering!?

Adnan för jag har alltid velat dejta en icke svenskVi tackar Hampe för de något frispråkiga svaren och hälsar honom varmt välkommen till Västra Hed! Hoppas att du kommer trivas. Kan samtidigt nämna att Hampus ingick i ett byte mellan Sibbhult och Hanaskog, vilket innebär att i gengäld går Ludwig Nilsson motsatt riktning och kommer lira i svart/vitt resten av året. Vi önskar Ludde lycka till i sin nya klubb!


Nu laddar vi inför morgondagens drabbning med en lätt träning i kväll. Nu åker vi...
Tills vidare...

  

  

  

FORZA HIS!


RSS 2.0