Inför Sösdala - HIS!

Strömsborgs-matchen är förpassad till arkivet. Vidare väntar en ny tuff drabbning i morgondagens bortamatch på Hanåsvallen när Sösdala IF står för motståndet!


Treby, av alla lag, såg till att hålla spänningen vid liv i toppen genom att besegra serieledaren Eket i förra omgången med 2-0 på konstgräset i Killeberg, vilket för övrigt var Ekets första förlust i årets division 5-serie. En god nyhet för "di gule", men samtidigt känns poängtappet mot Strömsborg lite extra bittert. Detta skall förhoppningsvis Sösdala få sota för imorgon kväll då serien vänder för Hanaskogs del! Förra mötet mellan lagen var premiären på Västra Hed i våras, där HIS tog en 4-3 seger, samma match som Emir Studenovic mycket olyckligt bröt foten. Emir har för övrigt återigen kunnat stödja på foten och är i full gång med sin rehabilitering, hoppas återigen kan få kliva in på planen i den gula tröjan!


Hanaskog har ytterligare några spelare att tillgå till gentemot Strömsborgs-matchen, bl.a. så är Patrick Isaksson åter efter student samt Stefan Noresson efter skada. Dessutom verkar det som Ante P åter är redo för spel vilket är glädjande, det är för tillfället mördande konkurrens i truppen och hoppas att detta sporrar alla till att göra sitt bästa i alla lägen!



Stefan Noresson (Nr. 5) är åter redo för spel och kan börja laddar bössan till morgondagens match!

Sösdala ligger för tillfället i mitten av tabellen och kommer närmast från en tuff drabbning mot Glimåkra där man lyckades knipa en poäng genom 2-2 på hemmaplan. Samtidigt är jag övertygad om att Sösdala är ute efter revansch efter förlusten mot Göinges Stolthet i premiären. Räkna med en stentuff batalj imorgon där det gäller att visa hjärta för att gå vinnande ur striden. Hoppas alla taggar till lite extra efter senaste bottennappet och ser till att vi vänder hem igen till göingeskogarna med känslan av att man verkligen gjort sitt yttersta för laget och förhoppningsvis med tre poäng i bagaget! Håll i hatten, för nu åker vi...


Avspark Onsdag kl. 19.00 Hanåsvallen

  

  

Tills vidare...

  

  

FORZA HIS!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0