Full rulle med Rille och Rille!

Så har försäsongen sparkats igång och för Hanaskogs del har det inneburit styrka, kondition, koordination och så lite fotboll. Räkna med vältränade Hanaskogsiter när serien sparkar igång!

I tisdags gjorde tog vi avstamp mot en ny spännande säsong. På menyn stod det "komplett muskel". Detta spektakel utspelade sig på Friskvårdshuset, som från och med nu kan räkna med fint besök både på tisdagar och torsdagar. Ganska tidigt avslöjades det vilka som varit duktiga under juluppehållet och skött sin individuella träning på ett bra sätt. Övriga har som sagt en liten uppförsbacke de kommande veckorna.

Premiärpasset bestod till största del av sparkar och slag, något som Kurt uppskattade på bästa möjliga sätt och formligen banka skiten ur stackars Kjell-Åke som troligen redan lämnat in en anmälan om våld mot tjänsteman. Och ja ni läste rätt, bägge dessa herrar ,som till vardags stoltserar i våran fotbollssektion, deltog i passet, och genomförde det med bravur! Annars var det en bra träning som avverkades. Nyförvärven Andreas och Andreé var väldigt pigga, pånyttfödde Rosén gav 100%, bröderna Bergh myglade och Ted la en pizza. Kort sagt, en helt vanlig träning i Hanawoods värld!


Torsdagens pass var även det styrkeinriktat, och misstänker att det redan nu fanns vissa som ojade sig över värk i armar och leder. Men belöning kom under söndagskvällen då vi fick inta Kristianstads välsvarvade konstgräsmatta, där det var spel som gällde för hela slanten. Och uppslutningen var väldigt god, och då kan vi poängtera att där ändå fanns en del bortfall bland annat...


- Mr Isendahl som inte medverkade , dock såg jag han på gymmet häromdagen och han verkar vara i magnifik form, mycket tack vare sin personlige tränare och mentor, hälsogurun Henrik Persson

- Anton Bergh
tackade för sig i lördags och drog till Thailand i tre långa och trista veckor! Ha det så trevligt, ditt as!

- Sen så har Ni-Vet-Vem (behöver inte nämna honom vid namn) varit iväg med sin arbetsgivare på "konferens" i Sälen mitt i en lågkonjuktur. Det lönar sig tydligen att köra skit!

- Jonas Mårtensson följde träning från långsidan då han inväntar operation, dock så skall detta inte vara något hinder för att finnas tillgänglig till premiären.

-  Gluttarna Eddie, Micke och André avstod träningen och låg hemma och myste istället!


Gårdagens mål stod junisen Anton Scholander som lyckades hitta klykan i slutskedet av träningen bakom en chanslös Nils "Almunia" Bergh. Hetast var dock Albin Andersson som gjorde mål på allt under söndagskvällen!Albin Andersson
Gårdagens citat plockas från Managern Rikard Andersson när han under genomgången ville göra ett förtydligande:

"Träningen på tisdag börjar kvart i åtta så ni vet om det, 19.30 alltså!"

Kan inte bli mer solklart än så....

Sist men inte minst....

FORZA HIS!!!


Smekmånaden är över!

Nytt år, nya möjligheter. Säg adjö till sena lördagskvällar med pizza och biren, säg adjö till inomhuslattjo och glidarträningar. Nu börjar allvaret igen. På med blåställen, nu kör vi!


Upptaktsmötet hölls i lördags och Rille och Rille fick framföra sina tankar kring säsongen som kommer. Redan på tisdag blåser vi i reveljen igen och Hanaskogs ståtliga herrar intar friskvårdshuset, hur grabbarna kommer se ut dagen efter vågar jag inte drömma om.


Även här på bloggen börjar vi om på ny kula, och se över vad som vi kan hitta på för piffa upp tillvaron. Och jag tänkte ta tillfället i akt att redan nu har premiär för ett nytt återkommande inslag på bloggen. Vi har alla någon dubbelgångare ute i världen, vissa har en, andra har ännu fler. Och i HIS så finns där vissa personer som faktiskt kan liknas vid många andra kända och mindre kända personer. Därför kommer det nu att en gång i månaden poppa upp ett bär som någon i HIS även liknar här på bloggen och det under rubriken: Månadens Look-a-like!

Nedan kan ni se första delen i denna följetong. Håll till godo!
Månadens Look-a-like Januari!

Gert Fylking?                                          Andreas Persson?Tills vidare....

FORZA HIS!


Fina framgångar i Alliansen!


Att framtiden ser ljus ut för Hanaskogs IS kan man numera lugnt konstatera. När det under Trettondagen vankades finaler i den så populära inomhusturneringen Alliansen kunde "Di gule" stoltsera med två lag i finalerna på pojksidan!

Först ut var Pojkar 95/96 där Hanaskogs lag tog sig an IFÖ Bromölla, en match som länge stod och vägde med chanser på båda hållen. Till sist var det dock Bromölla som drog det längsta strået och stod slutligen som segrare med 3-1. De gula ungtupparna hade trycket i början av matchen och vaskade fram några heta chanser, bl.a. hade Jimmie Lundgren ett farligt skott som gick strax utanför. Dock var det Bromölla som var mest effektivast och lyckades få in tre baljor bakom en storspelande Viktor Karlsson. Hanaskogs mål gjorde av Felix Voutilainen.  

I laget ingick: Måns Håkansson, Viktor Karlsson, Daniel Bengtsson, Anton Björkman, Felix Voutilainen, Jimmie Lundgren, Viktor Antonsson och Ahmed Mahmood


Även P93 hade lyckats ta sig till final. Laget, som är en blandning av pojkar födda 93 och 94 stötte här på Åsums BK, ett mycket duktigt lag som även deltog i herrturneringen. Hanaskog stretade emot mycket bra i början och spelade disciplinerat, dessvärre räckte inte detta till utan man gick till halvtidsvila med ett 0-2 underläge. I andra började HIS chansa mer framåt för att försöka få till en reducering. Och det var bara en tåspets ifrån att man fick till den livsviktiga 1-2 reduceringen som kunde inneburit lite spänning i matchen. Istället för mål för Hanaskog så kontrade Åsum och satte 0-3 och ridå! Därefter blev matchen avslagen och mycket duktiga ÅBK tilläts rulla boll och siffrorna blev lite väl stora (1-8). Hanaskog tröstmålade genom Anton Scholander.


Laget bestod av: Oliver Routtinen, Mikael Mattson, Rasmus Johansson, Anton Scholander, David Stridsman, Andre Bengtsson, Fredrik Ottosson, Jimmie Ljunggren och Albin Renud   Först av allt var det fantastiskt kul att se så många HIS:are vid sidan om planen. Det stöd som dessa två lag hade under turneringens gång var i en klass för sig! För det andra så var det kul att se vilken vilja och inställning som de båda lagen visade upp. Inget av lagen vek ner sig utan kämpade på ända in i det sista, vilket de skall ha en stor eloge för. Och för det tredje så är du ju helt makalöst kul att se vilken framtid som finns i Hanaskog. Bli inte förvånade om några av dessa gossar kommer synas i A-lagsdräkten inom sinom tid. Återigen visar Hanaskog vilken bredd man har. Fantastiskt!För er i herrlaget som råkat missa infon på hemsidan så är det upptaktsträff på Lördag i Klubbstugan klockan 11.00!Tills vidare....


FORZA HIS! 

 


RSS 2.0