Fullständigt bottennapp i toppmötet!

Hanaskog åkte på sin andra förlust för året när man åkte på en 3-0 förlust mot Strömsborgs IF i toppmötet som utspelade sig på fredagskvällen. Men "di gule" bjöd verkligen inte upp till någon toppfotboll och gick åka hem till Göinge utan poäng.

  

Det känns väldigt bitter såhär dagen efter. Toppmötet som vi alla hade väntat på uteblev. Hanaskog kom aldrig upp i normal standard, och då förlora man dessa matcher. Egentligen finns där inte mycket mer att skylla på.


Det spelar ingen roll att 5-6 man av olika anledningar inte kunde deltaga i denna match, de 11 plus avbytare som befann sig på Allanvallen igår är minst lika bra och skall kunna gå in och prestera mer än vad som gjordes igår!


Det spelar ingen roll att huvudomaren Tom Persson antagligen gjorde sin karriärs sämsta match, och kanske helt enkelt inte var mogen nog för denna toppmatch. Han var ojämn åt bägge hållen och kom aldrig in i matchen.


Det spelar ingen roll att det var blött och räligt igår, för det var precis likadant för Strömsborg.


Man kan helt enkelt säga att där finns inget annat att skylla på än oss själva. Vi får aldrig igång vårt fina passningsspel som varit så vinstgivande i andra matcher, vilket gör att vi börjar bli osäkra, förlorar boll i fel läge och tillåter Strömsborg att spela sitt spel. Har nämnt så många gånger tidigare vikten av att ge 110% i alla lägen.. Tja, igår var vi nog nere på 65%. Strömsborg skapade lite mer än oss, hade lite mer boll än oss, och ville vinna lite mer än oss. Efter att de gjort 1-0 så flyttar vi automatiskt upp mer folk vilket leder till att siffrorna blir lite större än vad som speglar matchen. Tvåan och trean kommer på kontringar, inte så mycket mer att göra när man ligger under, det e bara att chansa framåt, denna gången gick det inte hem. Det var som den spelande tränaren i Strömsborg, Mattias Nilsson, sa i artikeln i Norra Skåne, siffrorna blev lite för stora i en sådan här jämn match. Dessutom poängterade han att han tror att Hanaskog absolut kommer vara med att slåss i toppen i fortsättningen!


Så klart vi ska! Herregud, vi gör ett bottennapp, inte mer med det, och det ska Sösdala få sota för på onsdag. Vi är ett mycket bättre lag än vad vi visade igår, men det handlar bara om att bryta ihop och komma igen. Hoppas alla medverkande igår lämnade denna match bakom sig redan när man gick ut från omklädningsrummet (som renoverades senast runt Finska Vintekriget). Nu hoppas jag att alla tar sitt ansvar och kommer ner på måndag på heden, gör ett sjuhelvetes träningspass, och sen kör vi ner till Sösdala på onsdag och visar vilka vi verkligen är! Hoppas alla känner samma sak!


Nu över till lite roligare nyheter. Har två personer som vi på bloggen vill tillägna lite extra uppmärksamhet:


Först ut är Patrik "Pocke" Isaksson som igår sprang ut för sista gången på Wendesskolan och för en gångs skull sprang inte läraren efter honom och skrek att han skulle pryla honom. Nej, denna fredagskväll klev Pocke in i vuxenlivet, vilket vi i Hanaskogs IS så klart vill lyckönska honom till, och hoppas att han lyckas i sin yrkeskarriär!



Patrick drar vidare mot nya mål! Grattis!



Nästa person som skall få lite extra tid i rampljuset är vår allas egna Björn "Böna" Radeklev. Mannen som idag kommer stega fram till altaret för att säga "ja" och på så vis inträda äktenskap med sin själsfrände Rebecca. Önskar honom all lycka och hoppas att han får lite finare väder på sin kortege till kalaset än vad studenterna blev belönade med igår.



Björn Radeklev, eller blir det Olofsson nu? 
 

Vill också redan nu passa på och göra reklam för en framtida artikel som är tänkt att presenteras efter vårsäsongen. Alla ni som följt de tappra gula hjältarna detta året har märkt att startelvan alltid startar en ring precis innan avspark. Väl där tar vår floskelmaskin och lagkapten Timothy Gustafsson över ordet för att säga ett par väl valda inför matchen. Men vad säger han egentligen? Vad tar han upp för att vi alla skall tagga till och verkligen ge järnet i 90? Lovar att ni aldrig kan gissa denna mans utspel i ringen, men vi har samlat ett axplock av hans "pep-talk" och detta kommer att levereras i en alldeles egen artikel, så håll ut!



Tills vidare...

  

  

FORZA HIS!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0