Ny tidning ute nu!

Vill bara tipsa om en riktigt bra tidning...

LIVERPOOLSPECIAL

Vi följer Glenn Hysén tillbaka till Anfield 
Så ska fansen störta ägarna 
Här är tidernas 20 största lirare

Köp den idag!!!!

Förlust mot Sibbhult!

Andra raka helgen med match, andra raka derbyt och även andra raka förlusten. Målkalaset på Färevallen stannade till sist vid 6-3 till Sibbhults favör. Många bortfall i truppen gjorde att till och med självaste Magnus Nilsson fick göra ett kort inhopp i denna drabbning!


Det var något av två B-betonade gäng som mötes under lördagsförmiddagen på Färevallens grusplan. Båda lagen hade folk borta pga. skador och dylikt vilket innebar lite ommöbleringar här och var i båda lagen. Sibbhult, hänförda av framförallt de gamla rävarna Rickard Blennborn, Milenko Krznaric och Mikael Thomasson drog det längsta strået och vann till sist med 6-3 (5-2) i en match som levererade en hel del bjudningar från båda lagen, framför allt från HIS nykomponerade backlinje med en del yngre inslag som tar med sig lite lärdomar från denna match. Sibbhult lär garanterat ha ett slagkraftigt lag till premiären i April.  Hanaskogs mål gjordes av den effektive Joel Isendahl (två mål) samt den nye vindsnabbe centertanken Jonas Nilsson. Extra plus går dock till egna coachen Magnus Nilsson, som var tvungen att hoppa in sista 10 minuterna för att undvika att tappa känseln i fötterna helt och hållet!

  

Nästa match går av stapeln nu på lördag mot nedflyttade Yngsjö IF (numera i Div. 6) på HIS träningstid inne på konstgräsplanen kl. 08.00, så för er som e morgonpigga så är det bara till att masa sig in till storstan för att kika på "di gule".


Träningen flyter på som vanligt denna vecka med fyspass på Slättängskolan samt grus-pass i Bjärlöv på torsdag som då alltså följs upp med match på träningstiden på lördag.


Håll ut, skall börja sakta men säkert att genomföra lite mer grundläggande presentationen av de nya ansiktena på Västra Hed inför säsongen 2009 så håll utkik. Tills vidare....FORZA HIS!


Så var första stegen på grus tagna....

Inspirationen har inte varit på topp de sista veckorna. Det mesta i HIS-lägret har flutit på bra och inga större skandaler har inträffat, vilket har gjort att bloggen blivit bestraffad genom att inte ha några större "Scoop" att tilldela våra trogna läsare. Men nu har det trillat in lite nyheter som vi kan förmedla här på bloggen! Håll i hatten nu kör vi!


Första träningsmatchen för året gick av stapeln i lördags på Bjärlövs pampiga grusplan, som i ena änden erbjöd härlig sandstrand och 2-3 plusgrader och i andra änden stenhårt betonggolv och 17 minusgrader! Själva matchen slutade till sist 3-0 till Glimåkras favör, lite väl stora siffror men det e bara att bryta ihop och komma igen!


Första halvleken var relativt jämn och inga större farligheter erbjöds, väl i andra kom Glimåkra igång bäst och tog ledningen på straff genom Erman Atasoy. En stund senare ökas denna ledning på till 2-0 genom en av Glimmens yngre förmågor, ett vacker mål även om jag misstänker att  han sikta på parkeringen strax bakom målet : ) Nåväl,   brobysonen Joel Kronholm gjorde väldigt snyggt 3-0 på frispark, något han även fick höra på krogen under lördagskvällen från undertecknad.


Vad som ska sägas om matchen? Tja, det är väl inte direkt läge att måla fan på väggen, detta var ju en bra genomkörare inför de kommande träningsmatcherna, just nu är man inne i en inspelningsfas och då spelar resultaten mindre roll. Med endast ett par bollpass i benen så kan man inte begära för mycket av dessa eleganta gossar. Diverse sjukdomar och skador höll borta en del grabbar från premiären men istället kan vi ju kvittera ut 3 stycken A-lagsdebutanter i Alfred Ohlsson (född 92), Calle Scholander (92) och Mikael Mattsson (93) som kom in och fick känna på hetluften. Även kul att se nyförvärvet Joel Isendahl ta för sig uppe på topp! Glimåkra IF har ett väldigt bra lag på gång och kommer i högsta grad vara inblandad i toppstriden i femman, förhoppningsvis i sällskap med oss!


Veckoplaneringen ser ut som vanligt, med undantag lördag då det e ny match, mot vilka har jag dock inte i huvudet för tillfället men det ger sig under veckan.


Har även en del mycket spännande grejor på gång i HIS-lägret, men pga. av min tystnadsplikt för tillfället kan jag ej delge er information förrän om ett litet tag. Men jag lovar att ni blir de första som får reda på det! Lev väl!
LOVE AND PEACE - ÄLSKA HIS


RSS 2.0