Så var vi igång

 

Hanaskogs IS inledde årets träningsspelande med att besegra Näsums IF under söndagen. På Trollavallen slog man tillbaka blivande seriekonkurrenten med 2-1 (0-1). Det efter att André Bengtsson hittat nätmaskorna två gånger om.

 

 

 

Bengt Emil Andersson hade kallat de mest träningsflitiga, och framförallt skadefria, spelarna till denna premiär. Samtliga luftades och fick minst 30 minuter i benen denna dag. Spelet var stundtals bra för att vara första träningsmatchen. HIS ägde mest boll, men det var Näsum som gjorde första målet efter en snabb omställning i inledningen av första halvlek. Därefter var det Hanaskog som hade de bästa chanserna, och med lite skärpa framför målet så hade man åtminstone haft lika i halvtid.

 

 

Det dröjde istället till den andra halvleken innan Hanaskog fick hål på motståndarna. Fint samarbete mellan flera spelare ledde fram till att André Bengtsson friställdes och gjorde inga som helst misstag. Di gule bjöd därefter på en hel del fina kombinationer i sista tredjedelen av banan, men utan att det resulterade i ett ledningsmål. Istället krävdes det en straff för att avgöra denna dag. André Bengtsson rann på nytt igenom Näsums backlinje, fälldes av målvakten och straffen var lika klar som att det var kallt i luften denna söndag. Samme Bengtsson satte därefter säkert 11-meterssparken och Hanaskog gick segrande ur striden.

 

 

André Bengtsson målade

 

 

Resultatet spelar dock större roll i detta skedet av säsongen. Det viktiga är nu att få igång samtliga spelare och att börja finslipa på liret. Det är det som kommer att spela roll nu i inledningen. Mot Näsum utmärkte sig såklart tvåmålskytten Bengtsson. Innermittfältaren Viktor Karlsson agerade moget matchen igenom och även Anton Berg visade stundtals upp ett fint register, minus dock för säsongens hittills sämsta chip. Det lär dock komma fler…

 

 

 

Totalt luftades sexton spelare enligt nedan:

Joel Ringström, Jonas Nilsson, Anton Scholander, Daniel Bengtsson, Joakim Bosson, Otto Ewesson, Staffan Holgersson, Viktor Karlsson, Sebastian Persson, David Stridsman, Anton Berg, Felix Voutilainen, André Bengtsson, Andreas Johnsson ,Victor Antonsson och Fredrik Ottosson.

 

 

 

I truppen i övrigt råder där en hel del rehab för tillfället. Från operationsbordet kommer både Martin Bergvall och Christian Andersson, som successivt kommer att slussas tillbaka till fotbollsplanen. Rehab kör redan Jim Ringström och Jimmy Rosén, med lätta inslag av boll. Andreas Nilsson är tillbaka efter sitt benbrott och kör för fullt igen vilket är glädjande. Albin Andersson hämmas av en ömmande rygg och är ej i träning för tillfället. En som också hämmas av en dålig rygg är Jimmie Isaksson, men efter att ha genomfört 9 mil på skidor i helgen som gått så får vi nog tolka det som att han är på bättringsvägen. Strongt gjort by the way! I övrigt väntar vi på att ett par stofiler åter skall göra comeback på träningsplan, men majoriteten av truppen är i full gång med föreberedelserna inför comebacken i Division 4.

 

 

 

På lördag är det på nytt dags för träningsmatch, på nytt är det också en seriekollega som står för motståndet i form av Glimåkra IF. Avspark 12.00 Trollavallen.

 

 

 

 

 

Tills vidare…

 

 

 

 

 

 

FORZA HIS!!!

 

 


Live från New York

Webbredaktionen och Hanaskogs IS presenterar samarbetspartner 14 och 15.

 

 

Webbredaktion och Hanaskogs IS har nöjet att presentera Fika Choklad i New York och JM Arkitektur AB välkomna till Sons of Hanawood.
 

Tanken var att Presskonferansen skulle varit ner på Fikas nya ställe på 450 Washington Street men den blev flyttad till Times Square pga av brand och fullt pådrag där nere.. 

 

 

Är ni intresserade av Fika New York gå in på http://www.fikanyc.com/

 

Är ni intresserade av JM Arkitektur AB Gå in på http://www.jmarkitektur.se/

 

Så här kommer Hanaskogs IS att se ut under 2013

 

 

Hanaskogs IS och fotbollssektionen vill ge ett extra tack till Svens Flyttningar och JM Arkitektur AB för sponsringen av 2:a stället.

 

Ett stort tack till:

A & B

Bilcity i Kristianstad

Caloo Media AB

Fika Choklad i New York

Henrik Nygren Bygg & Husdesign AB

Ekofekt

Elektrodrift

JM Arkitektur AB

Rörmontering

Saxtorps Gård

Svens Flyttningar

Team Sportia

TM Kakelspecialisten

Waypoint

 

På återseende

//Webbredaktionen

 

 

 

 
 

 

 


Samarbetspartner 13

Webbredaktionen och Hanaskogs IS presenterar samarbetspartner 13 och siffror.

 

Webbredaktion och Hanaskogs IS har nöjet att presentera Svens Flyttningar i Hanaskog.

Svens flyttningar är ett familjeföretag med lång erfarenhet och personlig service, specialiserade på det mesta inom flytt & transporter. Svens flytt flyttar allt från små bohag till stora företag.

Är du i flytt tagen?? Kontakta Svens Flyttningar!! Gå in på http://www.svensflytt.se/

 

 
 
 
Under morgondagen sänder webbredaktionen live från The Big Apple i USA. De sista 2 samarbetspartnerna kommer presenteras på matchställen plus sammanställning av alla matchställ. Designen för vårt andraställ kommer oxå då. Men det tar vi imorgon på bästa sändningstid någonstans på Manhattan i New York.
 
På återseende
Webbredaktionen
 

Samarbetspartner 11 och 12

Webbredaktionen och Hanaskogs IS presenterar samarbetspartner 11 och 12. 

 

Webbredaktion och Hanaskogs IS har nöjet att presentera Caloo Media.

 

Caloo Media tar ditt företag till en helt ny nivå!  Caloo Media är ett nystartat företag i Kristianstadsregionen. Caloo Media hjälper företag att ta fram en unik App för ditt företag eller i andra sammanhang som är intresserade av att ta steget ut i den mobila världen. Detta är framtiden för att synas i alla smartphones..

 

 Intresserad gå in på www.caloomedia.se

  

Samarbetspartner nr 11 är Waypoint i Kristianstad. 

 

Vill du synas? Be your brand!!

 

Waypoint hjälper dig att leva ditt varumärke före, under och efter dina möten. Du hittar dom på Vattentornsvägen i Kristianstad. Waypoint kan hjälpa dig med det mesta inom tryck och presentartiklar. Besök deras hemsida här.

http://www.newwaveprofile.com/waypoint/browse/6.html

 

 
             

Hanaskogs IS hälsar Caloo Media och Waypoint välkomna in i Sons of Hanawwod.

 

 
På återseende snart igen
 
Mvh
Webbredaktionen

 


Samarbetspartner 9 & 10

Webbredaktionen och Hanaskogs IS presenterar samarbetspartner 9 och 10. 
 

Webbredaktion och Hanaskogs IS har nöjet att presentera TM Kakelspecialisten som vår nya  samarbetspartner under 2013. TM Kakelspecialisten utför allt inom plattsättning.

– totalentreprenad – kakel – plattsättning – byggnation – snickeri – putsning – vvs –m.m

 

Är ni i renoveringstankar gällande badrum eller dylikt ta kontakt med Milan Tonkovic på 0709-851400.

 

TM Kakelspecialisten utför jobb där inget jobb är förstort eller för litet. Milan åtar sig många olika sorters av uppdrag, Allt från privatpersoner till större kedjor som McDonalds. Sons of Hanawood hälsar Milan Tonkovic med Crew välkomna!

 

Samarbetspartner nr 10 är ingen mindre än Hanaskogsprofilen Morgan Henriksson. Morgan Henriksson utför jobb inom Transport och Åkeri. Morgan Henriksson har under 23 års tid sett till så att Tarkett har fått leveranser mellan sina bolag i sina ställen i Östra Göinge!

 

Tarkett som också är samarbetspartner med Hanaskogs IS nere på Heden skall ha en stor eloge som anlitar och har anlitat Morgan Henriksson och andra företag i den närliggande regionen för dessa typer av uppdrag.

 

Det gula Matchstället! RYGGEN

 

Shortsen fram
 
 
På återseende snart igen.

Mvh

Webbredaktionen


Samarbetspartner 7 & 8

Webbredaktionen och Hanaskogs IS presenterar samarbetspartner 7 och 8.
 
Vi har nöjet att hälsa Team Sportia i Kristianstad välkomna in i Sons of Hanawood.
 
Team Sportia Kristianstad har en stor passion för att hjälpa människor till ett aktivare liv. Dom vill hjälpa dig att lyckas med dina mål på fritiden, vare sig du är elit eller vanlig motionär. Team Sportia erbjuder ett brett och stort sportutbud inom de flesta områden som t ex fotboll, löpning, jogging, stavgång och träning. Dom har produkter för alla åldrar, för alla årstider och för alla tillfällen. Vare sig du letar efter tält, träningskläder, löparskor eller fotbollar så hittar du det hos dom. Dom säljer även produkterna med en hög kunskap och en bra service, allt för att du ska känna dig nöjd med ditt val!
Besök deras butik i Kristianstad, du kan även kolla in deras hemsida här: http://www.teamsportia.se/ 
 
 
Samarbetspartner 7 är Ekofekt, VD Gerry Jönsson som har sina rötter från Hanaskog!
 
Ekofekt AB är ett privatägt företag med fokus på miljöanpassade produkter.
Produkter som också ger minst lika bra effekt som traditionella. Dom är ett litet engagerat team som med miljötänkande som grundsten utvecklat ett företag som ständigt vuxit sedan starten 1996.
Bra produkter, liten organisation och personlig kundservice är viktiga nyckelord för dom.
 
Gå gärna in på deras hemsida och se vad de erbjuder: http://www.ekofekt.se/
 
Det gula Matchstället!
 
                           
 
Målvaktströja NR 1
 
Målvaktströja NR 21
 
På återseende snart igen
 
// Webbredaktionen

Samarbetspartner 5 & 6

Webbredaktionen och Hanaskogs IS presenterar samarbetspartner 5 och 6.
 
Vi har nöjet att hälsa Rörmontering i Kristianstad välkomna in i Sons of Hanawood.
Rörmontering är ett installations- och serviceföretag som är verksamma och starkt förankrade i Kristianstad regionen.  
Rörmontering hjälper er med ROT-avdraget, för med det kan du få 50% tillbaka på arbetskostnaderna för renovering! Varför inte passa på att renovera köket och badrummet?
 
Gå in på http://rormonteringkristianstad.se/
 
 
Samarbetspartner 6 är Saxtorps Gård, Peter Nilsson
 
Supportern Peter Nilsson har stöttat föreningen under lång tid och fortsätter följa Hanaskog med stort intresse. Fotbollsektionen är stolta att få ha Saxtorps Gård på det nya matchstället!
 
Det gula Matchstället!
 
 
Målvaktströja NR 1
 
 
Målvaktströja NR 21
 
 
 
 
 Ni kan även följa hela framskridandet av matchstället på hemsidan. Bara att klicka in på bilden under senaste nytt! .
 
Men här är en snabblänk dit denna gång. http://www.hanaskogsis.com/images/puma_ts_2013-27.jpg
 
Webbredaktionen kan oxå meddela att ett nytt andraställ har tagits fram. Det kommer oxå att visas här på Östra Göinges bästa blogg. Men först skall matchstället växa fram till fyllo.
 
På återseende snart igen
 
// Webbredaktionen
 
 
 
 
 
 
 

Samarbetspartner 3 & 4

Webbredaktionen och Hanaskogs IS presenterar samarbetspartner 3 och 4.
 
Vi har nöjet att hälsa Elektrodrift i Kristianstad välkomna in i Sons of Hanawood. Elektrodrift utför det mesta inom området El. Inget jobb är för litet eller för stort är deras motto. Så är ni i behov av elektriker, tveka inte utan kontakta Elektrodrift på studs!. Här hittar ni dom. www.elektrodrift.com
 
Samarbetspartner 4 är A o B.
 
Supportrarna som fått ett stort gul/svart hjärta. Följer alltid med oss i alla väder sol som regn. Ni ser dom säkert på läktaren med kamera och "måldosan". Vi är väldigt stolta att ha med Annika och Bosse Holgersson som samarbetspartner och tackar dom för alla foto mm som kommer i Östra Göinges bästa bildgalleri på vår hemsida.
 
Och nästa gång ni ser dom nere på Heden glöm inte att le så kommer ni säkert med på bild... :)
 
Det gula Matchstället!
 
 
Målvaktströja NR 1
 
 
Målvaktströja NR 21
 
 
På återseende snart igen
 
// Webbredaktionen
 
 
 
 
 

Samarbetspartner 1 och 2

Då var det dags att börja presentera Hanaskogs IS Samarbetspartners 2013.
 
Webbredaktionen och Hanaskogs IS rivstartar med 2 företag. Vi har nöjet att presentera och hälsa Bilcity i Kristianstad och Henrik Nygren Bygg & Husdesign AB välkomna in i Sons of Hanawood.
 
Först ut är Bilcity i Kristianstad! Här kan ni hitta nya som begangnade bilar i toppskick! Gå in på http://www.bilcitykristianstad.se/ och fynda!
 
Är du däremot på jakt efter ett nytt hus eller går i tankarna att bygga till. Henrik är din snickare i Kristianstad! Gå in på hans hemsida här: http://nygrenbygg.se/
 
 Det gula Matchstället!
 
 
Målvaktströja NR 1
 
 
Målvaktströja NR 21
 
 
På återseende snart igen!
//Webbredaktionen

HE IS BACK!!

Efter 4 månader står de nu här igen!!

 

 

Allt jobb och slit natt som dag i fyra månader har gett resultat och nu slår FIKA upp portarna för deras nya ställe i TriBeCa!. Orkanen Sandy slog ju ut deras flaggskepp Fika Pearl. Som ni kan se på bilderna..

 

  

 

 

 

Men nu är Fabriken/Espressobaren på Manhattan Tribecca redo att slå upp portarna. Är ni krokarna bara dyk in och ta en fika…

 

 

Här kommer en artikel med bilder mm om nya stället.

 

http://tribecacitizen.com/2013/02/04/new-kid-on-the-block-fika/

 

Ni kan även följa honom här om ni känner för det..

 

http://www.hakanmartensson.com

 

http://www.fikanyc.com/

 

Mvh Webbredaktionen


RSS 2.0