Bye Bye Indoor walking!

Ingen match att rapportera från i helgen. Istället håller vi till godo med en intervju från ett av våra nyförvärv.

 

 

Under gårdagskvällen så hölls vårt sista indoor walking pass på friskvårdshuset (snyft). Jessica , som varit av dem som drillat oss under denna försäsong sparade inte på krutet utan körde på utav bara helsike, vilket säkerligen lämnade en del ömmande lår på HIS pojkar. Dock har det varit fantastiskt rolig tid, och när vi dessutom blir utnämnda till det roligaste laget att träna under vintern, dels för vårt engagemang och inställning men också för vår djuriska charm och artighet, så känns det bara extra fint. Dock skall vi inte ropa hej än, då vi fortfarande har något muskelpass kvar i dessa lokaler, men som sagt, indoor walking – passen är arkiverade.

 

 

Vi drar vidare med vår presentation av nyförvärv. Näste man på tur är…

 

 

 

 

 Namn: Richard Blennborn

Ålder: 35

Familj: Ensamstående

Tidigare Klubbar: Broby IF, IFK Osby, Rödeby AIF, Åhus HBK, KFF, Sibbhults IF

Yrke: Egen Företagare

Intressen: Golf

Älskar: Vinna

Hatar: Förlora

 

Varför valde du att gå till Hanaskog?

Efter 3 år i Sibbhult var det dags för något nytt. Kändes inspirerande, när HIS ringde, att få möjligheten att få spela i div. 4 igen. Vidare visste jag sen tidigare att HIS var ett kul gäng att få komma till.

 

Personlig målsättning säsongen 2010?

Göra många mål och slå många målgivande passningar.

 

Vilket tycker du ska vara lagets målsättning 2010?

Bli ett stabilt lag i division 4.

 

Vilken spelare tror du kommer ha störst betydelse säsongen 2010?

Tror inte vi står och faller med någon enskild spelare detta år. Vi har en jämn trupp där kollektivet blir avgörande. Givetvis är våra målvakter extra viktiga.

 

Någon speciell händelse i ditt liv som du är stolt/mindre stolt över?

När jag lärde känna Ted var stort. Vet dock inte om jag är stolt eller mindre stolt över det.

 

Vilken spelare skulle du vilja gå på date med i Hanaskog?

Vill inte ta ut någon (inte ens Ante). Blir orättvist om jag favoriserar någon spelare. Det får bli Ted i så fall.
Vi tackar "Blenne" för svaren och hälsar han varmt välkommen till Västra Hed och hoppas naturligtvis att han kommer trivas!Bjärlövs grus intas idag av HIS herrar, likaså på torsdag innan det är dags för match mot Ovesholm på lördag!
Sist men inte minst....
FORZA HIS!


Dur, Moll och Ballongdansen!

Bloggen har legat på latsidan den närmsta veckan och har därmed lite att inrapportera. Två matcher har hunnits med sedan senaste rapporteringen, lägg därtill en spelarfest som innehöll allt ifrån kyss och smek till nakendans så förstår ni att laget börjar svetsas samman – på alla plan!

 

 

Förra helgen stod Fjälkinge IF för motståndet. Laget, som degraderades från fyran förra säsongen tränas numera av HIS guldtränare Magnus Nilsson. I en match som inte innehöll något större skönspel, var det Fjälkinge som till sist stod som segrare med 2-0 efter ett mål i vardera halvlek. Hanaskogs insats var slätstruken och laget kom aldrig igång på allvar. Trots ivriga försök att förtränga matchen så har detta misslyckats varje gång man beger sig till en av stadens nattklubbar, då vakten (vi kan kalla honom Johnny) ständigt försöker påminna oss. Senaste dialogen gick av stapeln i lördags natt. I ett försök att tilldela honom förra årets guldplakett som Hanaskogs spelare blivit tilldelade tidigare på kvällen fick vi bara svaret att han redan hade en hel låda sådana. Å andra sidan har han även lika många 14:e platser ifrån fyran också. Efter det utspelet från HIS sida lugnade sig Johnny något. Alltid lika trevligt att stöta på denna utomordentliga ordningsvakt!

 

 

Som vi tidigare referat på bloggen så fick vi för ett par veckor sedan en rejäl förlust i bagaget mot Nosaby. I lördags var det dags att åter igen tas sig an föreningen, denna gången var det dock deras juniorlag, förstärkta med Daniel Brynolf. Laget leds av förra Hanaskogs-profilen Jörgen Isaksson. Hanaskog lyckades till denna match mönstra ett starkare lag än senaste mötet mot Nosaby, vilket märktes på banan. HIS tog tag i taktpinnen direkt mot ett bollskickligt NIF, som tidigare på försäsongen levererat segrar mot både Vanneberga och Yngsjö. Mot Hanawood tog det dock stopp och segersiffrorna skrevs till klara 7-1 med mersmak.Hela laget står för en strålande insats, dock utmärkte sig Jens Karlsson mest, som stod för två mål, två assist och en rad andra fina nummer. Snyggast mål stod Andrée Vidrichs för när han solo-åkte genom hela Nosabys mittfält och försvar innan han rundade målvakten och rullade in bollen i hovet. Näst snyggast var signerat A. Bergh som fick en snedträff på en frispark. Övriga mål gjorde av Rasmus Johansson (2) och Jim Ringström


 

Gunde släppte mobilen, drog näven ur byxan och levererade omgående!Som grädde på moset avslutades kvällen med spelarfest i klubbstugan, där kärlek var ledordet. Rille och Rille hade satt ihop olika lekar som avverkades en efter en. Den mest uppmärksammade var nog dock Blennborns kort-stafett, där ett kort skall transporteras med hjälpa endast munnen via samtliga lagdeltagare ,en lek som verkligen sållade agnarna från vetet. Allra mest utmärkte sig Rasmus ”Gunde” Johansson som missuppfattat alltihopa och blåste istället för att andas in. En annan som stod för ett radikalt misslyckande var Ante ”Pingislungan” Persson som stod för en medioker insats då han aldrig fick med kortet upp från bordet varpå han utbrister: ”Jag får ju för fan inte upp den”. 
 Sen så var det i sedvanlig ordning också dags för nyförvärven att presentera sig. Då slashasarna inte hade planerat något själva så klev naturligtvis festkommittén in och styrde upp denna del av kalaset. Resultatet blev Hanaskogs IS egna ”Let´s dance”. En enmansshow där det gällde att charma publiken så gott det bara går. Vilken dans som stod på menyn? Ballongdansen så klart!
Först ut var slanke och elegante Daniel Båvelid, som under festen även lämnade över sina övergångspapper signerade och klara. Ett perfekt komplement till HIS-truppen, i alla fall utanför plan. Hur som helst inledde han elegant med ballogen tryckandes mot skrevet med ena handen medans han låtsas-rattade en bil med andra. Detta var starten på en skrattattack som varade i drygt 10 minuter. Under dessa minuter gled grabbarna in på löpande band en och en. Andrée gick in och gick ut, Andy lurade upp Albin för en gay-aktig variant av en lapdance, Nils koncentrera sig på visa sin vältränade bakdel (stundtals lite väl mycket).

Dessa pojkar i all ära, stora behållningen var ändå denna kväll Martin Bergvalls underbara nummer, som för övrigt genomfördes spiknyktert! Bergvall var den enda i gänget som valde att använda två ballonger i stället för en, å andra sidan var han också den enda som inte förstått att man kunde skyla sig med ballongerna. Efter ett inledande känguruhopp upp på närmsta bord, gled han sakta in en makalös uppvisning som inte lämnade ett enda öga torrt i klubbstugan. Fullständig världsklass, vilket oss gav resultat i slutröstningen som han plockade hem relativt ohotat.
För er info kan även meddelas att samtliga framträdande även finns på film. Festgeneralerna överväger numera om man skall lägga in dessa på Youtube eller inte. Vad tycker ni???Kvällen avslutades senare på Class med mat och dryck och lite dryck till. Succé som vanligt!!

 

 P i full färd med att kladda bort veckopengen på Black Jack!
Ny vecka, nya möjligheter. Gårdagens indoor walking-pass sitter i känner man och man riktigt längtar tills kvällen då vi åter beger oss ut på Bjärlövs grus och vem vet, kanske har Rille och Rille någon ny rolig löp-övning som de kan bidra med . Hoppas hoppas hoppas….

 

 

 

För övrigt jagar jag de återstående intervjuerna för fullt. Påminnelserna har nu övergått till hot och jag hoppas att detta skall reslutera i att jag får in dem snabbare! Om inte kan det få drastiska följder!

 

 

 

 

 

Sist men inte minst….

 

 

 

 

FORZA HIS!


Kryss i match numero dos!

Hanaskog styrde skutan mot Svängsta på söndagsförmiddagen för match mot Högadals IS. En match som slutade 2-2 efter att Högadal kvitterat i matchens sista spark.


Förutsättningarna för gårdagens match kunde knappast bli bättre. En helt magnifik konstgräsplan väntade när Göinges Stolthet anlände till Svängsta. Som om inte detta vore nog så kikade även solen fram och bjöd på en gnutta vårkänsla denna dag. Hanaskog hade, efter förra veckans massiva bortfall, lyckats få betydligt fler lirare tillgängliga till denna drabbning mot Högadal, som till vardags håller till i Division 4. Laget såg ut enligt följande:

                                                                        Nisse

                                 Stalle               Jim                            Tim            Ante P

                                                                           
                                                                      Jimmie


                                 Jensa              Johnsson                  A. Bergh     Andrée                                                                       Andy
                                 Avbytare: Junne, Rosén, Eddie, GundeHögadal inledde bäst, och HIS fick ägna sig åt att försöka hitta rätt i positionerna under första 20. Högadal tog också rättvist ledningen efter en praktträff som gick rätt upp i Nisses vänstra kryss. Hanaskog reste sig dock och började succesivt komma in i matchen och kvitterade efter att Winnö-förvärvet Andrée Vidrichs mycket snyggt placerat in bollen bak "hemmalagets" målvakt. 1-1 stod sig halvleken ut. Andra halvleken var det Hanaskogs tur att hålla lite i taktpinnen och med dryga tio minuterna kvar var det dags för andra nyförvärvet från Winnö att presentera sig då Andreas Nilsson tog sig in från vänsterkanten vände upp och placera in 1-2 via en försvarare.

Hanawood såg ut att gå mot segern men i matchens sista spark fixade Högadal en kvittering efter lite darrigt försvarsspel från "Di gules" sida. 2-2 sluta matchen vilket får ses som rättvist. En bra genomkörare och även kul att målskyttet kommit igång. Noterbart från matchen är att:

- A. Bergh
noterades för fyra höjddueller under matchen, och vann 3 (!) av dessa.

- Timothy Gustafsson fortfarande har en förkärlek till att glidtackla, gärna med sulan före!

- Andreas Johnsson avverkade 90 minuter trots en sen lördag.

- Vaktmästarna på Kristianstad IP borde ta en tripp till Svängsta och se hur en konstgräsplan skall skötas!

- Båda nyförvärven från Winnö har redan börjat betala av sig!

Veckoschemat har justerats något, vilket gjort vi nu under måndagar (dvs. tidigare ikväll) kommer att ägna oss åt Indoor walking, ivrigt påhejade av evighetsmaskinen Jessica Smith. Tisdag och Torsdagar ägnas åt spark på boll i Bjärlöv. Söndag är det åter dags för match då vi tar oss an fjolårets HIS-tränare Magnus Nilssons Fjälkinge.Som avslutning på detta inlägg presentera vi nästa bär i följetongen:
Månadens Look-A-Like Mars


 
Andreas Nilsson?                                        Lee Bowyer?

Sist men inte minst....FORZA HIS!!!


RSS 2.0