Senaste Nytt...

Så var det snart åter dags att klappa igång det igen! Om drygt två veckor drar Göinges Stolthet igång träningen igen efter ett ovanligt långt uppehåll. Medans de stora ligorna håller på för fullt med spektakulära nyförvärv så har det varit förvånasvärt lugnt i Hanaskogslägret!


Å andra sidan så har vi inte heller arbetat något febrilt efter spelare då vi redan har en bra bredd på truppen, och nu dessutom haft ett perfekt uppehåll till att slicka såren på alla de skador som hämmat oss under våren. Samtidigt så hoppas jag för allas bästa att ni skött er sommarträning såhär långt, vilket jag dock betvivlar starkt. Under uppehållet så har bloggen lyckats stötta på en del av spelarna i "di gule", i olika sammanhang dock, men de flesta verkar ladda upp inför hösten på olika sätt. Carl Scholander står numera och kränger kläder på Sandelins under sommaren, och besitter bl.a. en extremt bred kunskap av deras slips-sortiment. Joel Isenahl har man stött på vid flertalet tillfällen, dock aldrig i nyktert tillstånd, men även han verkar vara taggad inför slutspurten.Thomas Mårtensson sägs ha problem med knäna, inte för att han skadat sig på fotbollsplanen utan för att han kröp hem från en förfest i lördags, han hoppas dock vara frisk tills spelarfesten den 8/8.


Abonnemangs-krängaren Andreas Johnsson har varit en person som vi vill få att snacka mer på matcherna, och att försöka dirigera laget från sin mittfältsposition. Och detta är något som Johnsson även tränat på i det civila. Under Tomas Ledins konsert i tivoliparken hann han bli ovän med de 1500 personerna som valde att ställa sig framför hans solstol. Det var ord och inga visor om man säger så! Andreas Persson har det varit förvånansvärt tyst om, inga skandaler, inga framgångar, ingenting, men där är några veckor kvar av sommaren så något hoppas man kunna trycka ut floskelkungen! Anton Berg blev Kristianstadsdagarnas mest flitiga besökare, vilken dag man än valde så kunde man se denna välväxta målkung med ett glas i handen någonstans bland vimlet! Vidare kan vi också meddela att Albin Andersson är tydligen återigen redo för spel, och värmde upp med att lira med göingemixen Frogges Grabbar i Beachsoccern i Åhus.

  

Ovan var ett litet axplock av vad några av HIS pojkar donat med under sommaren. Kommer säkerligen mer dumheter från deras sida och då kommer ni såklart att få läsa det här! Mer info följer...
För er som minns sommaren för 15 år sedan kan spana in följande klipp. Gåshuden existerar fortfarande!
Sist men inte minst.....

  

  

  

FORZA HIS!  


RSS 2.0