Förlust i första träningsmatchen!

Hanaskog inledde träningsspelandet under lördagsförmiddagen mot bästa tänkbara motstånd, nämligen Division 3-gänget Nosaby IF. Med en uppsjö bortfall blev denna uppgift för svår och HIS fick se sig besegrade med 6 baljor. Men nu är vi äntligen igång!

 

 

Det var ett, minst sagt, brandskattat Hanawood som fick ta sig an Nosaby i lördags. Åtta man saknades av olika anledningar, lägg därtill att Martin Bergvall fick kasta in handduken redan efter tre minuter efter att fått skallen spräckt och fick fira lördagen på akuten. Skadat okben och spräckt ögonbryn blev diagnosen för den gänglige mittbacken som nu väntar på att få en metallplatta inopererad och väntas därför bli terrorist-misstänkt på varenda flygplats i framtiden. Välkommen till HIS!

 

Som om inte detta räckte tvingades både Jim Ringström (jobb) och Ante P (rygg) kliva av i halvlek. Men de resterande på banan stred tappert hela tiden och fick sig en kanongenomkörare mot ett lag som jag misstänker haft ett par bollpass mer än oss under vintern. Extra kul var det att se Jimmy Rosén göra comeback efter två års skadefrånvaro. Tror inte det var ett öga torrt på IP när han stegade in! Vill även framhålla Winnöduon Andy/Andrée som bägge gjorde fina insatser.

 

Nu spänner vi bågen igen. Hård vecka väntas med ett intressant möte på Söndag då vi gör en utflykt till Svängsta för att ta oss an Högadal. Notera även att lagledaren Ted Karlsson planerat in sin 40-årsskiva dagen innan denna batalj. Snyyyyggt!

 

 

 

Tills vidare….

 

 

FORZA HIS!

 


Bloggen presenterar...

Vi fortsätter att introducera nya ansikten i Hanaskogs herrlag. Näste man är ett nygammalt ansikte i föreningen. Det är med stor glädje som bloggen välkomnar tillbaka den vindsnabbe träningsnarkomanen….

 

 

 

 

Eddie Lundgren


Ålder
: 17
Familj: Mamma, Pappa 2 yngre syskon
Tidigare Klubbar: Knislinge
Yrke: Studerar
Intressen: Fotboll, flickvän
Älskar: Pizza
Hatar: Spindlar..

Varför valde du att gå till Hanaskog?
Kunde inte stanna i knislinge då jag inte kan utvecklas i div.7 och Hanaskog är moderklubben så ville ge det ett försök till.

Personlig målsättning säsongen 2010?
Vinna skytteligan i Div.4

Vilket tycker du ska vara lagets målsättning 2010?
Hamna på kvalplats upp till 3an.

Vilken spelare tror du kommer ha störst betydelse säsong 2010?
Jag själv, nej jag vet faktiskt inte.

Någon speciell händelse i ditt liv som du e stolt/mindre stolt över?
Nej, inte vad jag kommer på

Vilken spelare skulle du vilja gå på dejt med i Hanaskog + motivering!?
Rasmus Johansson, han är ju bara för söt ;)
Vi tackar Eddie för denna fylliga intervju och hälsar han välkommen hem igen till Heden!HIS fortsätter att ladda, för på lördag drar man igång träningsspelandet mot Nosaby IF på Kristianstad IP. Mer info inom kort!


Sist men inte minst....


FORZA HIS!!!


Senaste nytt!

Tänkte få med en del i kommande inlägg. Tänkte passa på att presentera ett av våra fina nyförvärv, presentera månadens look-a-like och lite info om vad som händer i HIS. Men vi börjar med lite trista nyheter!


Påläggkalven och bollgeniet André Bengtsson har valt att lämna Göinges Stolthet för att prova lyckan i IFK Hässleholm. André, som även pluggar i Hässleholm har tränat med klubben under december/januari och har nu bestämt sig att göra flytten permament, vilket skapade  stora rubriker i Norra Skåne. Det som jag tyckte var extra roligt var att man lätt kunde utläsa av att Norra Skåne följer vår eminenta blogg. Hatten av!!
Bengtsson laddar för nya mål!


Vi önskar naturligtvis det leende yrvädret André lycka till i sin kommande utmaning. Förhopningsvis kan han stjäla fler rubriker under året. Kör hårt och välkommen åter, Västra Hed väntar på dig! Vill avsluta med en välkänd trudelutt från året som gått:

"André han e vår idol, André han e vår idol, han gör så satans snygga mål, André han e vår idol!"Truppen kör för tillfället på så det ryker med styrkepass inne på friskvårdshuset och träning på himmelskt konstgräs. Ett par nya ansikten har dykt upp och man vet aldrig om det kanske trillar in någonting nytt i Hanawood. Extra kul är det dock att se Mr. Rosén tillbaka i träning, vilket borde ses som ett nyförvärv, som dessutom börjat hitta målet på träningarna. Tro mig, jag vet!


Vi passar även på att kör vidare med spelarpresentationerna. Andra man ut i denna är en kille som jag själv har stora förhoppningar på. En kille som är lika vass på plan som i baren. Bloggen presenterar....
Andreas Nilsson!

Ålder:
Familj: Mor Far samt två syskon
Tidigare Klubbar: Vinnö samt Önnestad
Yrke: Skötare på Psyk
Intressen: Fotboll,träning, fest och mina vänner
Älskar: Man United
Hatar: Tråkiga människor och Liverpool!


Varför valde du att gå till Hanaskog?
Valde Hanaskog efter att ett par år funderat på att testa något nytt. Känner en del spelare sedan tidigare och vet att det är ett bra gäng.Personlig målsättning säsongen 2010?
Personlig målsättning är att slå mig in i laget och ta en ordinarie plats. Förhoppningsvis göra ett par mål också :)Vilket tycker du ska vara lagets målsättning 2010?
Tycker att laget ser bra ut och att säkra kontrakt som nykomlingar måste vara första målet. Sen hoppas man naturligtvis att man kan vara med i toppen.


Vilken spelare tror du kommer ha störst betydelse säsong 2010?
Svårt att nämna en spelare men tycker Abbe såg het ut på träningen innan han drog på brännvinssemester i Vietnam. Sen tror jag mycket på min vän Andree som kommer lyckas bra på sin backplats ( Han är van att täcka upp för mig hahaha)Någon speciell händelse i ditt liv som du e stolt/mindre stolt över?
Ångrar inte mycket i mitt liv. Man måste prova för att få svar, så ser det som lärdomar när man stollat till det på krogen och liknande. Stolt kan jag vara när jag tänker på hur bra mitt älskade United är :)Vilken spelare skulle du vilja gå på dejt med i Hanaskog + motivering!?
Skulle nog bjuda ut Anton Berg på krogen och supa ner honom så jag kan lura till mig en bra deal på en Iphone. Han delar den platsen med Jonsson som trots är hans chef och där kan man kanske få en ännu bättre deal. Class nästa helg Anton och Jonsson?
Vi tackar Andreas för denna lilla pratstund och hälsar välkommen in i värmen hos HIS, hoppas du kommer att trivas i många år framöver!
Avslutar dagens arbete med att dra vidare vår nybildade följetong. Håll till godo!
Månadens Look-a-Like FebruariVictoria Svensson?                             Anton Bergh?

Tills vidare....

FORZA HIS!!!

Bloggen presenterar....

Efter en veckas semester var det dags för att göra comeback både på planen och i bloggandet. Och hur gör man det bäst om att inte köra igång presentationen av nyförvärven. Några boys har ju tillkommit i Hanawood. Först ut är vårt Österlen-inslag i truppen. Träningsnarkomanen med sin charmiga dialekt, nämligen…

 
Andreé VidrichsAndreé är en studerande 25-åring som härstammar från mångkulturella Sjöbo. Syskonskaran består av 2 bröder och 1 syster (som han starkt betonar är bara 17 år, så det är inget att ens tänka på). Numera bor dock Vidrichs i Kristianstad med sin göingefjälla. Tidigare klubbar i karriären är Sjöbo, Lövestad och nu senast i Winnö.

 

Förutom fotbollen så är de stora intressena träning, mat, fest, fjällan samt polarna, fast för husfridens skull så nämner han att detta behöver inte vara i just den ordningen! Spisen, som varit ett ihållande smeknamn på denna gigant, älskar försäsongsträning och hatar försäsongsträning på samma gång, och vi förstår nog alla vad han menar!

 

Anledningen till att han valde HIS var främst för att han hört ryktena om våra livliga lagfester, plus att försvararen Timothy hade mutat honom med fri lunch resten av året i skolan. Personliga målsättningen i år är att slå sig in i startelvan och därefter leverera i 90-minutare efter 90-minutare. Lagets målsättningen tycker Vidrichs bör ligga på i första hand nytt kontrakt men samtidigt så skulle ju inte topp tre sitta helt fel!

 

En spelare som han tror kommer ha stort inflytande i årets Hanaskog är den nya spelande hjälptränaren Richard Blennborn som han tror kan styra och dominera mycket på plan. Eftersom Andreé tidigare nämnde ovan sin egna målsättning om en plats i startelvan så har han ju fått minst sagt en bra start i och med detta uttalande. Asskissing AB! :)


En viktig händelse i livet var när Andreé tog sig rejält i kragen och flytta upp till stora Kristianstad och bort från Österlens sommarstugor och äppelmust. Dock saknar han den breda skånskan och fäller då och då en och annan tår när han tänker tillbaka på tiden i Edward Persson-land.

 

Om Andreé skulle få välja en spelare i laget att gå på date med så skulle han troligen välja backen med ”kyllingabenen”, Timothy Gustafsson. Dels för att han är en härlig kille och eftersom han dessutom e bartender så hade kanske denna date inneburit en hel del god Rum o Bourbon.

 

Vi tackar Mr. Vidrichs för denna djupa och intressanta presentation och hälsar honom varmt välkommen till Västra Hed, och jag är övertygad om att han kommer att trivas i detta fantastiska gäng.

 

 

 

 

 

 

Tills vidare…

 

 

 

 

 

FORZA HIS!

 

 


RSS 2.0