Senaste nytt

Hleb till Barcelona, Poulsen till Juventus, Nasri till Arsenal och Emil Bergh till Knislinge. Ja, lagen börjar rusta inför hösten. Och så här mitt uppe i Silly Season kikar vi på HIS trupp inför stundande avslutningen på serien. Dock har det endast varit lösa rykten som spridits och några nya spelare är ej planerade att värva. De rykten som har florerat kring di gule är följande:
-Joel Ringström, IFK Hässleholm: Vill gärna avrunda sin karriär i moderklubben så småningom, dock har han lovat Peter Wolf evig trohet och kommer troligen spela ett tag till i IFK. Samtidigt skulle han får tuff konkurrens av trion Björn, Jonas och Macke vilket möjligtvis avskräcker honom!-Linus Nilsson, Bromölla: Även han fostrad i HIS, vindsnabb anfallare som genom sin agent Mino Raiola meddelar: "Jag är Bromöllas spelare och lägger ner hela min själ i föreningen, men visst är Hanaskog ett bra alternativ så småningom."-Joel Isendahl, Tollarp: Talangfull spelare som haft skadebekymmer senaste säsongerna. Dock börjar nytt hopp tändas för Joel. Har meddelat sitt intresse för föreningen, dock ej under nyktra förhållanden än. På min fråga om han skulle ansluta till HIS under K-dagarna sade han något sluddrigt, vilket kunde uppfattas som antingen "Hoppas jag släpps till HIS" eller "Hoppas ingen märkte att jag släppte en fis"-Peter Eriksson, IFK Hässleholm: Väldigt löst rykte, också detta startat vid icke sinnesfulla bruk. Ett bra komplement dock som hade fått våra andra ytterbackar att darra!Ronaldinho, Barcelona: Har placerats i de flesta klubbar så varför inte HIS? Vi kanske inte har de ekonomiska musklerna som övriga intresserade men vi lovar i alla fall att han inte ska gå törstig från spelarfesterna. Har dock uttryckt sin önskan om att lira i England eller Italien: "Hanawood is a very good club with nice team-partys, but the dentists in Sweden are not so good as in England or Italy, thats why I will not play i "the yellow ones", not for the moment", säger han själv i ett pressmeddelande!


Nog pratat om dessa rykten, sakta men säkert blickar vi framåt mot omstarten av Div. 4. Den 10 augusti smäller det åter igen på Västra Hed då Bårslöv kommer på besök, ett lag som vi ska ta revansch på efter förlusten på bortaplan. Mer om laget kommer! Tills vidare: Ha en fortsatt skön semester!


Dagens Rubrik:

"Vilket guldskjut, Dick"
Rubrik i Kristianstadbladets sportavdelning under Pistol-SM. Ja, vad ska man säga? Vem e det om inte dicken som ska få till ett sådant skjut!


Veckans konversation:

Alexander Lindström
(känd från beachsoccer-laget FC Soirtepittor) : "Det finns bara ett lag i Birmingham, och det är Aston Villa"

Jesper Eklund (känd från det mesta): "Det finns bara ett lag i Önnestad, och det är Önnestad"


Sist men inte minst....

- Hoppas inte på för många löpövningar på kommande träningarna, men fruktar det värsta!
FORZA!


RSS 2.0