Skalfabriken...

Hanawoodskalen har nu blivit en färgklick på ett antal telefoner. Nu finns de oxå i svart och gult skal :)Mvh Webbredaktionen


Hanaskog värvar från VMA

Det är med stor glädje som Hanaskogs IS låter meddela att forne lagkaptenen Otto Ewesson återvänder till klubben. Under måndagen slutfördes förhandlingarna med VMA IK som innebär att Otto kommer hem till Västra Hed. Ewesson lämnade sin moderklubb 2009 för att prova lyckan högre upp i seriepyramiden. Nu efter tre säsonger, med bl.a. spel i Division II på meritlistan, så är det åter dags för mittfältaren att iklä sig den gulsvarta dräkten.  – ”En krigande spelare med hjärtat i föreningen som vi kommer få stor nytta av”, kommenterade fotbollssektionens representant Kjell-Åke Berg nyförvärvet när man offentliggjorde övergången. 
Hemvändaren Otto Ewesson tillsammans med huvudtränare Bengt Emil Andersson samt fotbollssektionens Kjell-Åke Berg, Kurt Mattsson och Mikael Bengtsson.

 Sist det begav sig i Hanaskogsdressen blev det degradering till Division V. I år hoppas han att få vara med om toppstrid med moderklubben. –”Det hade varit väldigt kul om vi hade kunnat vara med och fightas i övre delen av tabellen i år, men det är många om budet”, hälsar huvudpersonen själv när bloggen når honom för en kommentar. ”Di gule” lyckades vinna dragkampen om den hårt arbetande mittfältaren, detta trots att där fanns anbud från högre divisioner. –” Valet var enkelt”, menar Ewesson om beslutet att komma hem till moderklubben. 


 

Med öppna armar hälsar vi Otto varmt välkommen tillbaka och ser fram emot att åter få se han springa in på Västra Hed i den gula tröjan.


RSS 2.0