Back in business

 

Avstampet mot 2014 är taget. I lördags avverkades det årliga upptaktsmötet nere på Västra Hed där nye tränaren Stefan ”Lillen” Olsson höll en diger genomgång om allt från sin personliga historik, regler och rutiner till visioner och spelsystem. Budskapet var tydligt. Det skall vara roligt att se Hanaskogs IS spela fotboll. Det skall vara ännu roligare att spela fotboll i Hanaskogs IS.

 

 

"Lillen", sist det begav sig i gulsvart.
 

 

 

 

Förutom ”Lillens” presentation höll även Fotbollssektionen med Mikael och Ante P i spetsen en kort genomgång om vad de har för förhoppningar på truppen inför säsongen med allt vad det innebär, vaktmästare Bo fick möjlighet att ventilera sina åsikter om skötsel och tvätt, och Ted Krister Carlsson krängde frallor som aldrig förr...

 

 

 

Som om inte detta vore nog bjöds vi på ett gästspel i form av ingen mindre än Hanaskogssonen och fysiska fenomenet Martin Nygren som berättade lite kring träning men framförallt vikten av att äta rätt mellan de fysiska aktiviteterna. Efter en snabb överblick av sina åhörare fastnade Nygren främst för lagkapten Sebastian Persson (som fick tilltalsnamnet Karl-Alfred) och hans välsvarvade underarmar, som enligt föreläsaren inte byggts upp på fotbollsplanen. Vad hemligheten bak denna armstyrka var fick vi aldrig reda på, men troligtvis kan detta vara frukten av på tok för mycket egentid i pojkrummet hemma i Sibbhult.

 

 

 

Från och med imorgon kliver även HIS herrar ut i kylan för att börja känna på läderkulorna igen. Nitton noll noll skall samtliga deltagare var ombytta och klara på Björkvallen för fotbollsträning på ett välbekant underlag. Det är inte konstgräs. Tills vidare kvarstår fortfarande inomhustiden i Önnestad på söndagar samt det brutala, men ack så viktiga, fyspasset i Åhus på tisdagar. Schema för februari/mars är framtaget och för dem som inte var på mötet i lördags finns detta att kvittera ut hos ledarstaben. Annars får man följa veckoplaneringen på hemsidan.

 

 

 

 

Blogg, Facebook och Twitter var inte nog. Nu finns även ”Di gule” på Instagram där det kommer bjudas på ännu mer underhållning. Vill du följa med klubben bak de stängda dörrarna? Då vet du vad du ska göra. Kul initiativ som säkerligen fler föreningar kommer ta efter.

 

 

 

 

Roligare än såhär blir det inte för denna gång. Tvålax13 finns blott numera i historieböckerna. 2014, nu åker vi…

 

 

 

 

 

 

 

 

Tills vidare…

 

 

 

 

 

 

 

 

FORZA HIS!!!

 

 

 

 


RSS 2.0