Full rulle med Rille och Rille!

Så har försäsongen sparkats igång och för Hanaskogs del har det inneburit styrka, kondition, koordination och så lite fotboll. Räkna med vältränade Hanaskogsiter när serien sparkar igång!

I tisdags gjorde tog vi avstamp mot en ny spännande säsong. På menyn stod det "komplett muskel". Detta spektakel utspelade sig på Friskvårdshuset, som från och med nu kan räkna med fint besök både på tisdagar och torsdagar. Ganska tidigt avslöjades det vilka som varit duktiga under juluppehållet och skött sin individuella träning på ett bra sätt. Övriga har som sagt en liten uppförsbacke de kommande veckorna.

Premiärpasset bestod till största del av sparkar och slag, något som Kurt uppskattade på bästa möjliga sätt och formligen banka skiten ur stackars Kjell-Åke som troligen redan lämnat in en anmälan om våld mot tjänsteman. Och ja ni läste rätt, bägge dessa herrar ,som till vardags stoltserar i våran fotbollssektion, deltog i passet, och genomförde det med bravur! Annars var det en bra träning som avverkades. Nyförvärven Andreas och Andreé var väldigt pigga, pånyttfödde Rosén gav 100%, bröderna Bergh myglade och Ted la en pizza. Kort sagt, en helt vanlig träning i Hanawoods värld!


Torsdagens pass var även det styrkeinriktat, och misstänker att det redan nu fanns vissa som ojade sig över värk i armar och leder. Men belöning kom under söndagskvällen då vi fick inta Kristianstads välsvarvade konstgräsmatta, där det var spel som gällde för hela slanten. Och uppslutningen var väldigt god, och då kan vi poängtera att där ändå fanns en del bortfall bland annat...


- Mr Isendahl som inte medverkade , dock såg jag han på gymmet häromdagen och han verkar vara i magnifik form, mycket tack vare sin personlige tränare och mentor, hälsogurun Henrik Persson

- Anton Bergh
tackade för sig i lördags och drog till Thailand i tre långa och trista veckor! Ha det så trevligt, ditt as!

- Sen så har Ni-Vet-Vem (behöver inte nämna honom vid namn) varit iväg med sin arbetsgivare på "konferens" i Sälen mitt i en lågkonjuktur. Det lönar sig tydligen att köra skit!

- Jonas Mårtensson följde träning från långsidan då han inväntar operation, dock så skall detta inte vara något hinder för att finnas tillgänglig till premiären.

-  Gluttarna Eddie, Micke och André avstod träningen och låg hemma och myste istället!


Gårdagens mål stod junisen Anton Scholander som lyckades hitta klykan i slutskedet av träningen bakom en chanslös Nils "Almunia" Bergh. Hetast var dock Albin Andersson som gjorde mål på allt under söndagskvällen!Albin Andersson
Gårdagens citat plockas från Managern Rikard Andersson när han under genomgången ville göra ett förtydligande:

"Träningen på tisdag börjar kvart i åtta så ni vet om det, 19.30 alltså!"

Kan inte bli mer solklart än så....

Sist men inte minst....

FORZA HIS!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0