Fina framgångar i Alliansen!


Att framtiden ser ljus ut för Hanaskogs IS kan man numera lugnt konstatera. När det under Trettondagen vankades finaler i den så populära inomhusturneringen Alliansen kunde "Di gule" stoltsera med två lag i finalerna på pojksidan!

Först ut var Pojkar 95/96 där Hanaskogs lag tog sig an IFÖ Bromölla, en match som länge stod och vägde med chanser på båda hållen. Till sist var det dock Bromölla som drog det längsta strået och stod slutligen som segrare med 3-1. De gula ungtupparna hade trycket i början av matchen och vaskade fram några heta chanser, bl.a. hade Jimmie Lundgren ett farligt skott som gick strax utanför. Dock var det Bromölla som var mest effektivast och lyckades få in tre baljor bakom en storspelande Viktor Karlsson. Hanaskogs mål gjorde av Felix Voutilainen.  

I laget ingick: Måns Håkansson, Viktor Karlsson, Daniel Bengtsson, Anton Björkman, Felix Voutilainen, Jimmie Lundgren, Viktor Antonsson och Ahmed Mahmood


Även P93 hade lyckats ta sig till final. Laget, som är en blandning av pojkar födda 93 och 94 stötte här på Åsums BK, ett mycket duktigt lag som även deltog i herrturneringen. Hanaskog stretade emot mycket bra i början och spelade disciplinerat, dessvärre räckte inte detta till utan man gick till halvtidsvila med ett 0-2 underläge. I andra började HIS chansa mer framåt för att försöka få till en reducering. Och det var bara en tåspets ifrån att man fick till den livsviktiga 1-2 reduceringen som kunde inneburit lite spänning i matchen. Istället för mål för Hanaskog så kontrade Åsum och satte 0-3 och ridå! Därefter blev matchen avslagen och mycket duktiga ÅBK tilläts rulla boll och siffrorna blev lite väl stora (1-8). Hanaskog tröstmålade genom Anton Scholander.


Laget bestod av: Oliver Routtinen, Mikael Mattson, Rasmus Johansson, Anton Scholander, David Stridsman, Andre Bengtsson, Fredrik Ottosson, Jimmie Ljunggren och Albin Renud   Först av allt var det fantastiskt kul att se så många HIS:are vid sidan om planen. Det stöd som dessa två lag hade under turneringens gång var i en klass för sig! För det andra så var det kul att se vilken vilja och inställning som de båda lagen visade upp. Inget av lagen vek ner sig utan kämpade på ända in i det sista, vilket de skall ha en stor eloge för. Och för det tredje så är du ju helt makalöst kul att se vilken framtid som finns i Hanaskog. Bli inte förvånade om några av dessa gossar kommer synas i A-lagsdräkten inom sinom tid. Återigen visar Hanaskog vilken bredd man har. Fantastiskt!För er i herrlaget som råkat missa infon på hemsidan så är det upptaktsträff på Lördag i Klubbstugan klockan 11.00!Tills vidare....


FORZA HIS! 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0