Uppdaterad

 

 

Efter månader av förberedelser så är du nu äntligen dags för skarpt läge. På lördag startar Hanaskogs sitt återtåg i Division 3 med hemmapremiär mot IFK Karlshamn. Efter en försäsong med blandade resultat står vi nu redo att anta oss vår nya stora utmaning – att på allvar etablera oss i trean. Tuff uppgift? Definitivt! Omöjlig? Absolut inte!  Att där finns potential i Hanaskog anno 2015 råder inga tvivel om. Och inför premiäromgången så är det nästan (jag skriver nästan) skadefri trupp som ledartrion Stefan ”Lillen” Olsson, Ted Carlsson och nyblivne lagledaren Daniel Mjärdestam har att laborera med. Räkna med ett heltaggat hemmalag imorgon.

 

 

Försäsongens matcher gick enligt nedan:

IFÖ Bromölla – HIS 3-1

IFK Hässleholm – HIS 2-0

Bjärnums GoIF – HIS 3-2

HIS – IFK Knislinge 5-1

HIS – Tollarps IF 1-0

Nosaby IF – HIS 4-0

Tomelilla IF – HIS 0-0

 

 

Vintermånaderna har bjudit på ett Hanaskog som blandat och gett. Å andra sidan har det testats mycket, precis som det skall göras och det känns som att formkurvan trots allt pekar snett uppåt. Men träningsmatcher är en sak. En premiär i Division 3 en helt annan. Tror jag åtminstone, har aldrig upplevt någon innan..

 

 

U-laget har dock redan kommit igång med sin premiär. Efter en stillsam inledning av matchen mot IFK Knislinge trampade HIS gasen i botten och kunde slutligen ta en klar seger med 10-0 hemma på Västra Hed. Målen prickades in av Bernhard Svanström 2, Albin Andersson 2, Rasmus Larsson 2, Johannes Mårtensson, Daniel Bengtsson, Fredrik Ottosson och Nils Berg

 

 

När jag ändå har ordet vill jag passa på att slå ett slag för Hanaskogs egna stryktips som finns på Träffpunkten i byn. Fyll i din rad om hur du tror det går för ”di gule” denna säsong. Är du en mästertippare så får du bra avkastning på den hundring som det kostar. Deadline 14.59 imorgon. När ni gjort detta, se till att masa er ner till Heden och skrik fram gulsvart i kampen om poängen. Det är nu det gäller. Avspark Lördag kl. 15.00, Västra Hed. Kom och stötta Göinges bästa fotbollslag!

 

 

Efter 7 år bakom tangentbordet är det dags att förnya i bloggorganisationen. Från och med nästa vecka lämnas stafettpinnen över till Andreas Nilsson som därmed också blir den som kommer styra och ställa inne i detta forum.  Kanske sker inte uppdateringarna på veckonivå, men då och då kommer det några väl valda ord från vår käre kamrat och sektionsmedlemmen. Men lugn bara lugn - ni ska nog få er Hanaskogsdos ändå.  Självklart fortsätter vi med att löpande ge er info om Östra Göinges Stolthet via alla våra sociala kanaler på Facebook, Instagram och såklart vår nya fräscha hemsida. Som om det inte vore nog så kan ni även fortsätta att följa våra matcher live via Twitter. Det blir typ inte grymmare än såhär!

 

 

 

 

 

Sist men inte minst…

 

 

 

 

 

 

 

FORZA HIS!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0