Vi hänger med

 

 

Ni som hade hoppats på ett fylligare referat från lördagens seger mot HAIS måste jag dessvärre göra besvikna. Då undertecknad tillbringade hela helgen i sjuksängen så fick man ej förmånen att avnjuta kampen på plats.  Istället var det en febril telefonkontakt och sökande efter uppdateringar om matchen via sociala medier som gällde. Det var svettigt länge där hemma, och det berodde nog itne bara på febern.

 

 

 

 

Femton man (med en ombytt Stefan ”Lillen” Olsson på bänken) stod uppställda på Olympiafältet under lördagen för det tuffa mötet med Helsingborgs AIS. Budskapet var tydligt från tränaren – "Gå ut och vinn, hur ni gör det kvittar mig". Sagt och gjort. Efter 13 minuter dundrade Niklas Svensson bollen i ribban, och på returen dök Rasmus Larsson upp och knoppade in returen. Ett mål som skulle visa sig bli matchens enda.

 

 

 

 

Gästerna visade på disciplin i försvarsspelet och även om det vid något tillfälle osade katt runt Hanaskogs straffområde så redde man ut stormen och tog en ny härlig seger i en tuff bortamatch där det stundtals bjöds på hård kamp (matchen bjöd på 7 gula och 1 rött kort). I och med segern behåller Hanaskogs IS fortfarande greppet om en av kvalplatserna till Division 3. Fortfarande många tuffa matcher kvar av säsongen men det är kul att ”Di gule” från landsbygden fortsätter att övertyga och överraska på samma gång.

 

 

 

 

Till helgen väntar ett heltaggat Västra Karups IF, som spände musklerna i lördags och besegrade kommungrannen Glimåkra IF med 5-1. Ingen lätt uppgift att handskas med för HIS, men det är bara vi själva som kan påverka och nog skall vi göra ett tappert försök att ta revansch för förlusten på bortaplan i våras. Avspark Lördag 14.00, Västra Hed. Tillsammans är vi starka!

 

 

 

 

Augusti månad är till ända. Det vet ni väl alla vad det innebär. Jodå, det är dags att utse ”Player of the month” igen. Denna månad går det till en välrest herre som, av den hemlige juryn, beskrivs som brutal. En lagspelare som aldrig viker ner sig, och som varit en stark bidragande orsak till Hanaskogs framgångar så här långt, och då pratar jag bara inte om Augusti månad. Priset delas ut ikväll på träningen. Vem det är? Tja, kom ner och titta eller håll ögonen öppna på Hanaskogs instagramkonto.

 

 

 

 

 

 

 

Tills vidare…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FORZA HIS!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0