Slutspurt

 

 

Damer och herrar, vi är skyldiga er en status om vad som händer i Hanaskogslägret. Efter en pinne i bortamötet med Klippan (1-1 efter sen kvittering av Martin Bergvall) svarade ”di gule” för en gedigen insats i lördagens derby mot Kristianstad BoIS där man gick segrande med klara 3-0 (1-0) efter mål av Rasmus Larsson samt inhoppande Albin Andersson gånger två.

 

 

 

Upplösningen av säsongen kommer bli rafflande, var så säkra. Hanaskogs IS har, i teorin, fortfarande chans att komma ikapp serieledande Vejby. Det ser onekligen tufft ut att göra detta, men chansen finns fortfarande. Då krävs det dock hjälp av kommungrannen Glimåkra som åker till Vejby för att i sin tur slåss för nytt kontrakt i fyran.

 

 

 

 

Information från Skåneboll säger även att där kommer tilldelas en direktplats till bästa tvåa bland de tre skånska Division 4-serierna. Där är det vidöppet inför sluttampen. Om inget annat så står Hanaskog redan nu med ena benet i ett kvalspel om man kniper någon poäng till.

 

 

 

 

Vi kan hålla på att ta fram teorier, scenarion och siffror om olika utvägar i all evighet. Men det kvittar just nu. Det enda som gäller för Hanaskogs herrar är att fokusera på det man kan påverka, det andra tar vi när det kommer. Nu återstår två stentuffa matcher av serien, och oavsett utfall kan Hanaskog blicka tillbaka på en makalös säsong där man överträffat alla förväntningar och krav som ställts på årets upplaga av Göinges Stolthet.  

 

 

 

 

Årets sista bortamatch i Norra Fyran liras i alla fall på lördag. Här gäller det att knyta näven och visa att vår fina form från i lördags inte var en engångsföreteelse. Vi styr skutan mot Perstorp och hoppas såklart på att våra trogna supportrar gör likaså. Avspark 15.00, Ybbarps IP. Kom och skrik oss framåt!

 

 

 

 

 

 

 

Tills vidare…

 

 

 

 

 

 

 

FORZA HIS!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0