HIS Olympiska Spel

 
 

Hanaskogs IS bärgade tredje raka segern när man slog tillbaka Bjärnums GoIF med klara 3-0. Efter en jämn inledning tog Hanaskog över taktpinnen i mitten på första halvlek och därefter var det inget snack om saken. Målskyttet öppnades i första halvleken när André Bengtsson slog in sin egen retur, därefter spädde de bägge inhopparna Viktor Karlsson och Yazdan Nasri på med ett varsitt fint mål i den andra halvleken.

 

 

Tre matcher, tre segrar. Men där finns ingen tid att slå sig för bröstet. Träningsmatcher är vad det är och än finns där mycket att slipa på. Dock är det kul att nästintill hela truppen har luftats inom loppet av tre veckor och samtliga har visat att man vill vara med och fajtas om startplatserna.

 

 

Helgen som kommer är det spelledigt, men tro inte att vi kommer ligga på latsidan för det. På lördag samlas ett trettiotal från herrtruppen för att runda av vintertiden med en egen variant av Vinter-OS. Fyra lag kommer göra upp om segern där alla egenskaper kommer att sättas på prov. Vi pratar i runda slängar om 3 timmars stenhård kamp, där vi kommer avverka 4 delmoment enligt nedan:

 

 

-          Körling, där känsla och finess kommer spela en avgörande roll.

 

-          Skitskytte, där det handlar om kyla och att inte darra på manschetten.

 

-          Käppakrig, den mest fysiskt krävande delen av hela tävlingen där risk för blodvite finns.

 

-          Jaktstart, hjärnornas kamp där varje extra sekund är viktig.

 

 

 

 

 

 

För er utomstående som vill följa tävlingarna ges denna möjlighet genom Hanaskogs IS instagramkonto. Starta ett eget konto och följ.

 

Ladda med all taggtråd som finns. På lördag finns ingen återvändo. Fyra lag, men bara ett kan vinna.  Gängen som kommer slåss om segern är enligt nedan:

 

Lag Isak – Kim Bladh, Anton Scholander, Staffan Holgersson, Daniel Bengtsson, Niklas Svensson, Kapten Jimmie Isaksson

 

Lag Lillen – Emil Berg, Felix Voutilainen, Joel Ringström, Otto Ewesson, Andreas Nilsson, Kapten Stefan Olsson

 

Lag Tilt – Albin Andersson, André Bengtsson, Viktor Karlsson, Oliver Routtinen, Kapten Ted Carlsson

 

Lag Tim – Didrik Nilsson, David Stridsman, Fredrik Ottosson, Nils Berg, Kapten Timothy Gustafsson

 

Domartrio: Anton Berg, Mikael Bengtsson, Jonas Nilsson

 

 

 

Samling 13.00 Västra Hed. Enklare förtäring (kokt i bröd) kommer även att erbjudas vid denna tidpunkt innan vi sparkar igång.

 

 

Övriga klockslag: Finns inte, vi beräknar att tävlingarna pågår i cirkus 3 timmar, därefter erbjuds möjlighet till bastu på IP. Här sluter också ni som inte kan vara med på dagen upp fortast möjligt. Därefter bjuds det på grillat samt egen medtagen dryck. Resten står skrivet i stjärnorna.

 

 

Klädsel: Träningskläder är att rekommendera. Vi kommer vara utomhus en kort stund, därefter är det inomhusaktiviteter, tänk på det vid val av skor. Skruvdobb godkännes ej av tävlingskommittén.

 

 

 

Observera att samtliga i det segrande laget kommer dopingtestas.  

 

  

 

Eventuella frågor eller funderingar kring lördagens tävlingar, domartrions mutbarhet samt vilka preparat som är klassade som doping kan ventileras under kvällen gräspass på Västra Hed kl. 19.00.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tills vidare…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FORZA HIS!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0