Catch up

 

Bloggen har släpat efter sista tiden, och det är kanske inte så konstigt. Hanaskogs herrar går för tillfället på högvarv och är inne en intensiv period där tränings och matchdosen sakteliga ökats. Men vi backar bandet någon vecka och börjar där.

 

”Lag Lillen” kan titulera sig olympiska mästare när man lördagen den 15:e mars formligen defilerade i mål i den avslutande jaktstarten. Dessförinnan var det hyperjämnt och extremt ovisst om vem som skulle stå som slutsegrare denna soliga, men något blåsiga lördag. Kort summering av de olika deltävlingarna:

 

  • Körling – Kort och gott fotbollscurling. Många fina dragningar gjorde, ett par fina guarder lades upp, och en och annan skalkaträff. ”Lag Lillen” vinner denna deltävling, blott en hårsmån före ”Lag Tim”.
 
 
 
 
Gruppspel mellan "Lag Tilt" och "Lag Isak"

 

 

  • Supersefie – En bonustävling där det gick ut på att ta en gruppbild på laget och därefter jaga likes på facebook. Flest ”gilla” fick ”Lag Isak” 

 

  • Käppakrig – Avgjordes i Kviingeskolans gymnastiksal. Vanlig hederlig innebandy på småmål där det fanns en enda regel: Att där inte är några regler! När ångorna hade lagt sig, klubborna var ihopalimmade och sista liket bortskrapat från planen kunde vi gratulera ”Lag Lillen” till en ny deltävlingsseger.
 
 
 

"Lag Lillen" och "Lag Tim" mitt under brinnande strid!
 
 

 

  • Skitskytte – Även detta utspelade sig i gympasalen. Tre bollar per gubbe i laget i denna staffettliknande tävling. Målet var att räffa ribba eller stolpe, annars får du bege dig ut på en straffrunda. Här tog ”Lag Isak” en klar seger vilket öppnade upp för en spännande avslutande jaktstart.

 

  • Jaktstart – Bestod av ett 8 sidor tjockt dokument med diverse klurigheter. Uppgiften: Lös så mycket du kan. Lag ”Lillen”, som ledde i sammandraget  fick maximaltiden 15 minuter. Lag Isak gick ut tre minuter efter. Fem minuter efter ledarna rivstartade ”Lag Tim” och ”Lag Tilt” som stred tappert för att äta ikapp. Men detta skulle visa bli ett ”one-team-show” och med en imponerande svarsfrekvens var det ”Lag Lillen” som till sist stod där som mästare.
 
 
 
 
 

Vinnarlaget bestånde av Fille, Lillen, Joel, Andy, Otto samt Emil.
 
 

 

 

Stort grattis tilldelas såklart vinnarna, men också övriga lag som stred tappert hela dagen igenom. Fantastiskt kul!

 

 

 

 

Av förklarliga skäl så var där ingen träningsmatch planerad på söndagen (hade nog inte varit någon vacker syn).  Men den luckan har vi täppt till efteråt.

 

 

 

Näsums IF – HIS 1-2 (1-0)

 

Mål: 1-1 Anton Berg (straff), 1-2 Timothy Gustafsson

 

Laget: Nils, Scholander, Bergvall, David, Stalle, Didde, Johnsson, Seb, Kim, Anton, Tim

 

Ersättare: Yaz, Junne, Danne, Jim, Karlsson

 

 

Det var inget skönspel som publiken runt Öllervallen bjöds på i lördags. En första halvlek i motvind lämnade mer att önska hos gästerna som trots detta borde utnyttjat något av sina fina lägen. En andra halvlek med vinden i ryggen upprättade dock ordningen och Hanaskog tog över mer och mer och stod till slut som segrare med siffrorna 2-1 efter att Anton Berg kvitterat från elva meter, och sedan Timothy Gustafsson från nära håll avgjorde.

 

 

 

 Tollarps IF – HIS 0-4 (0-0)

 

Mål: 0-1 Jonas Nilsson, 0-2 Martin Bergvall, 0-3 Sebastian Persson, 0-4 Felix Voutilainen

 

Laget: Joel, Danne, Jim, Bergvall, Junne, Abbe, Otto, Yaz, Rasmus, Seb, Ottosson

 

Ersättare: Scholander, Stalle, Didde, Karlsson, Stridsman, Felix

 

 

Bästa motståndet hittills försäsongen, och troligtvis också bästa prestationen so far. Hanaskog spelade vågat och respektlöst och behövde inte skämmas för segern denna afton. Efter en mållös första halvlek trampade Hanaskog gasen i botten i andra och tvingade Tollarp att kapitulera fyra gånger.  En del omkastningar i truppen från lördagens seger skapade ännu mer huvudbry för ledartrojkan Olsson/Carlsson inför stundande utmaningar.

 

 

 

 

Med detta lägger vi dessa matcher till handlingarna och blickar framåt mot nya utmaningar. Redan på lördag är det dags för nästa uppgift, då seriekollegan Yngsjö IF står för motståndet. Avspark 12.00, Yngsjö IP.

 

 

 

 

 

 

Tills vidare…

 

 

 

 

 

 

 

 

FORZA HIS!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0