Andra raka

 

Hanaskogs IS fortsatte på det vinnande i helgen som begick när besegrade Division 5-laget Fjälkinge IF med siffrorna 2-1. Målen gjordes av André Bengtsson (straff) samt comebackande Viktor Karlsson. Kort summering: Första halvtimmen var magnifik och redan här borde gästerna avgjort tillställning. Resterande timmen var ett ställningskrig där Fjälkinge vann lite mer dueller, dock utan resultat framåt. Samtliga mål inprickades i den första halvleken.

 

 

 

Viktor Karlsson (närmast kameran iförd cykelhjälm)
målade i comebacken. 

 

 

 

Coach Lillen valde att byta ut sex man från segermatchen mot KBoiS, och där fanns säkerligen några som skapade angenäma problem för ”di gules” huvudtränare. Ny helg innebär ny match och ny trupp när HIS imorgon tar sig an Bjärnums GoIF på Sparbanksvallens konstgräs. För den morgonpigge är det avspark kl. 11.00 lördagen den 8 Mars. Känner förresten en riktigt gössig kille som fyller år den dagen…

 

 

 

Om allt löper på som det skall och herren i himlen är med oss, ja då kan det varit sista gruspasset som utspelade sig igår på Björkvallen för HIS. Ropar inte hej än men visst känner vi våren i luften för varje dag som går. Om inget annat lär Hanaskogstruppen kippa efter luften på tisdag då vi avverkar vårt sista gympass på Retro Gym i Åhus, där Markus Fridén inte gett oss en lugn stund under hela uppbyggnadsperioden. Fantastisk uppslutning och magnifik träning har gjort att fysiska statusen inte går att klaga på för tillfället. Missa inte avslutningen på tisdag kl. 19.40. MEDTAG SKOR / KLÄDER FÖR UTOMHUSBRUK.

 

 

 

15 Mars närmar sig med stormsteg och snart är det dags för tävlingskommittén (vilket i detta fall är jag och Mr. Berg) att samla ihop anmälningarna och skapa en rad av gössiga lag. Har du inte anmält dig? Då gör du det pronto till mig eller Anton.

 

 

 

 

Kämpa på och ha en trevlig helg!

 

 

 

 

 

 

 

Tills vidare…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FORZA HIS!!!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0