Allt om det senaste

 

Hanaskogs IS inledde träningsmatchandet med att besegra stadslaget och nyblivna seriekollegan Kristianstad BoIS med 1-0 i lördags. Matchens enda mål prickades snyggt  in av Albin Andersson i slutskedet av den första halvleken, framspelad av slitvargen Sebastian Persson.  Premiärmatch för säsongen 2014, då får man köpa att allt inte är hundraprocentigt. Och med inte allt för många konstgräspass i benen så gör HIS, enligt säkra källor, trots allt en OK insats.

 

 

Truppen för dagen var enligt nedan:

 

Nisse (mv), Didde, Jim, Niklas, Kim, Abbe, Otto, Seb, Fille, David, Ottosson, Tim, Antonsson, Yaz och Anton S.

 

 

De tillresta supportrarna ville lyfta fram Otto Ewessons insats denna dag tillsammans med de bägge inhopparna Timothy Gustafsson och Yazdan Nasri. Ny match väntar på fredag då man tar sig an Hjärsås/Värestorp IF på Trollavallen. Kick off 19.00.

 

 

I övrigt så kämpas det i vanlig ordning på för fullt i Hanaskogslägret på diverse underlag, allt för att stå redo inför stundande säsong som närmar sig med stormsteg. Samtliga i truppen har, på ett eller annat sätt, närvarat under någon träningsform vilket naturligtvis är glädjande och samtidigt ger huvudtränare Stefan Olsson huvudbry inför kommande laguttagningar.

 

 

Humöret i gruppen är på topp, och bättre skall det bli. Det är med nöje jag ber samtliga herrar i A-truppen öppna upp sina almanackor och boka in lördagen den 15 mars. Då är det dags för årets första spelargille som kommer att gå i vinterolympiskt tecken. Mer info kommer längre fram, men precis som i nyligen avslutade vinterspelen i Sotji så kommer det bjudas på en uppsjö av vinnarskallar, rafflande spurtstrider och kanske en och annan glädjetår.

 

 

Vänligen meddela ert deltagande denna dag snarast till undertecknad eller spelarrådets starke man Anton Berg.  Preliminär start blir runt lunchtid och upphör när krogen stänger. Din närvaro gör skillnad, och tillsammans kan vi skapa en gemenskap och stämning som är lika positiv som Nicklas Bäckströms dopingprov.

 

 

Ett annat datum som vi också redan nu bör lägga på minnet är lördagen den 5 april då vi gemensamt skall väcka Västra Hed till liv efter vinterdvala.  Starttid för detta är 09.00 och observera att det är obligatorisk närvaro för herrtruppen!

 

 

Har inte mycket mer att framföra. Till er spelare som läser detta ber jag er ladda batterierna inför resterande veckas träning och match. Och glöm inte Ted Carlssons visdomsord: ”Vi kan ta med flaskor till träningen, men då ska ni fan i mig se till att dricka upp vattnet också!!!”

  

 

 

 

 

 

  

 Tills vidare…

 

 

 

 

 

 

 

 

FORZA HIS!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0