Kryss i återstarten

Hanaskogs IS lyckades knipa en pinne i första höstmatchen av Division 4 Norra när man på Ättekulla IP spelade 3-3 mot FK Bosna. En jämn match där lagen turades om att gå framåt i den första halvleken, men där Bosna var dom som öppna målskyttet. 1-0 kom strax innan halvtidsvilan för hemmalaget sedan en korridorsfrispark knoppats in av en fristående Bosna-anfallare.

Hanaskog lät sig dock inte slås tillbaka. Planen inför andra var glasklar, det är bara att ösa på! Och efter tio minuter spelade av andra hade gästerna hunnit med att både kvittera och ta ledningen efter fina prestationer från Anton Nordfeldt samt André Bengtsson. När sedan Bosna bjöd på ett självmål  till 3-1 efter timmen så hade Hanaskog guldläge att kamma hem samtliga tre poäng.

Men hemmalaget visade prov på en fantastisk moral och vilja, samtidigt som ”di gule” blev en aning nonchalanta i sina lägen att faktiskt punktera matchen.  Bosna lyckades inom loppet av två minuter hade hämta upp sitt underläge efter en aning slappt försvarsspel hos gästerna. Hanaskog hade sedan på stopptid trots allt chansen att avgöra tillställningen men det tomma målet missades och därmed sluta också denna match 3-3, en match som innehöll det mesta. Bäst hos gästerna var Otto Ewesson och målvakten Nils Berg.

Ett par varningar på slutet och en utvisning bäddar för en tuff uppgift inför kommande helg när kommungrannen Glimåkra IF kommer på besök. Men nu handlar det bara om att knyta näven och göra det bästa av situationen. Vi vet vad vi kan och vi vet vad vi vill. Tillsammans kan vi skapa mirakel.

Missa inte lördagsunderhållningen på lördag eftermiddag nere på Västra Hed. Vi hoppas på sol, två bra lag och en härlig skara med publik. Avspark 16.00 Lördag, Västra Hed. Kom och stötta oss när vi behöver det som mest!