Nära men inte tillräckligt

Det blev en uddamålsförlust under lördagen när topplaget Ekets GoIF gästade Västra Hed. Efter 90 minuters ställningskrig var det gästerna som bärgade samtliga tre poäng efter att man prickat in matchens enda mål efter 68 minuter. Det var mer kamp än skönspel, som Glenn Hysén skulle sagt i FIFA13. 

 

 

 

Dagens två krigande lag ville inte vika sig en tum, vilket gjorde detta till en chansfattig historia.. När jag själv summerar matchen så kommer jag nog egentligen bara fram till en riktigt het chans för vardera lag. Båda lagen förvaltade dessa på bästa sätt. Skillnaden var bara att vid ”di gules” kvittering ville linjemannen annat. Huruvida hans avvinkning var korrekt eller inte lämnar jag åt andra att bedöma, men när dagens tillreste domarkontrollant inte höll med sin kollega, ja då känns det som att det kan varit en riktigt viktig som Hanaskogs Idrottsällskap gick miste om denna dag.

 

 


Ekets GoIF är erkänt svårspelade denna säsong. Laget spelar tight bakåt och är väldigt effektiva när tillfälle väl ges framåt.  Lördagens match var inget undantag. För HIS del satte detta stopp på en tre matcher lång segersvit. I Hanaskog är där ingen som riktigt höjer sig över mängden. I Eket finner vi planens bäste spelare i lagkaptenen Emil Pålsson.

 

 

 

Laget får nu slicka såren, se till att göra en bra träningsvecka och ladda inför helgens tuffa prov när serieledande IFK Osby kommer på besök. Det kommer krävas ett sjuhelsikes jobb för att poäng skall vara möjligt. Det hoppas jag alla är införstådda med. Avspark Lördag 16.00, Västra Hed.  Tagga, både ni på plan och utanför.

 

 

 

 

 

Tills vidare…

 

 

 

 

 

 

 

 

FORZA HIS!!!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0