Hanaskog värvar försvarare

 

Hanaskogs IS kan stolt meddela att man inför säsongen 2014 gjort klart med rutinerade försvararen Niklas Svensson. Den 28-årige mittbacken, med erfarenhet från både Division 2 och 3, var det gångna året en stark bidragande orsak till att Yngsjö bärgade nytt kontrakt i fyran. Niklas behöver egentligen inte någon närmre presentation, då han är ett välkänt namn i trakten och har grannföreningen Bjärlövs IF som moderklubb. Med sin erfarenhet, pondus och inte minst fruktade skott kommer Svensson vara en stor tillgång i HIS anno 2014. Det är med stor glädje i själen som jag hälsar honom varmt välkommen till Hanaskogs IS!   

 

 

 

 

Jodå, årets mest händelserika högtid kom även i år. Frimånaden har gjort sitt intåg i det för övriga så mörka och trista novemberdunklet, och i skrivande stund pågår det febril aktivitet i de flesta klubbstugor runt om i landet. Det rings, SMS:as och påverkas till höger och vänster i kamp om de tillgängliga guldkornen. Alltid lika underhållande, alltid lika händelserik. Varmt välkommen även du, underbara frimånad.

 

 

 

 

Herrlaget har sedan senaste uppdateringen hunnit med två söndagspass i Önnestads sporthall. Bra spelyta och gott om folk har gjort att det sett oförskämt bra ut inledningsvis, vilket lovar gått för nästa vecka. Då går ”Di gule” in i Norra Skåne Cups gruppspel. Lagen som skall avverkas är i tur och ordning Hässleholms IF, Bjärnums GoIF samt Gärds Köpinge IF. 29/11 är datumet, Qpoolen är spelplatsen. Bättre fredagsunderhållning går inte att få. Kom å kika vettja!

 

 

 

 

Som också informerades under söndagen så kommer vi from tisdag den 26/11 köra igång med styrka på Åhus Retro Gym, där vi kommer bekanta oss med lite annorlunda styrkeövningar än tidigare år. Förbered er fysiskt. Och psykiskt… Tid utläses på hemsidan inom kort.

 

 

 

 

 

 

 

Tills vidare...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FORZA HIS!!!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0