Storseger!

Bloggmaestro Junne har som bekant varit och roat sig och gjort snöänglar upp i Idre, medans Sons of Hanawood haft 3 pass och 1 match på tablån i veckan som gått. Så med andra ord, blir det ett litet gästspel här på Östra Göinges vackraste och bästa Blogg, allt för att Ni supportrar ska vara "up to date" med verkligheten under veckan som gått.
 
Träningarna har gått som planerat, förutom de in i helvetes många skador, sjukdomar och resor bland spelarna, så har det ändå hållts ett bra genomsnitt bland utövarna. Dessutom har vissa, efter många gliringar och diverse hot, äntligen tagit sitt förnuft och sina extrakilon till fånga och masat sig ner på träningen. Fantastiskt kul!
 
Matchen då!
Ja, vid avsaknaden av inte mindre än 11-12 spelare så va kanske inte förutsättningarna de bästa. Men vad gör det när vi har en så stor och bredd trupp, där alla kan gå in och göra jobbet.
Tollarp, som i år ska spela div III-fotboll, stod för motståndet på Maxilandia i Fjälkinge i lördags. Vädret påminde om något som vanligtvis huserar i Sibirien, men tydligen ska isbjörnarna flytta hit...
 
Truppen:
 
                               Joel
Danne     Stalle                Otto E      Victor A
 
Andy        Karlsson        Johnsson     André
 
                              Anton
 
                               Otto
 
Bänken: Fille, Ante och Gazza
 
 
En strålande match av "Sönerna", som jag tycker är det mest spelförande laget matchen igenom och resultatet skrevs till 4-1. Lite höjdpunkter följer:
 
- Anton gör 3 fina mål.
- Otto gör 1 och spelar dessutom fram till 2.
- Joel tokstabil i målet, har även en assist till Antons ena mål på en välriktad utspark.
- André 1 assist och va som vanligt kenyanen på mittfältet.
- Otto E gör en väldigt bra match som mittback
 
 
Nu är det dags för Newcastle och glamourfotboll!
 
 
 
 
Sist men inte minst...
 
 
 
 
FORZA HIS!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0