Försäsong

 

Det har rådit stiltje på bloggen senaste veckorna. Raka motsatsen är det utanför cyberspace för Hanaskogs herrar. Sedan två veckor tillbaka råder det full maskin i lägret där man för närvarande varvar Crossfit på Friskvårdshuset och konstgräs i Fjälkinge med att tugga grus i Bjärlöv.

 

 

Många lag valde att skjuta fram utepremiären med hänvisning till det kalla vädret.  Men kylan bet inte på de gule krigarna från Göingeskogarna. Den 15/1 stegade HIS ut i 12-gradig kyla på Bjärlövs gemytliga grusplan. – ”Det är ett svårhanterligt underlag, men detta kommer att ge oss en rejäl fördel i serien när det kommer till sämre planer”, utbrast Sir Bengt Emil Andersson. Ja, det gäller att hitta något positivt i det hela…

 

 

Som tidigare nämnt är det ju dock inte bara grus i tankarna. De senaste onsdagskvällarna så har också Crossfit  varit en återkommande bekantskap. Efter ett par pass kände i alla fall jag personligen att man kommit in i både övningarna och tempo. Vad vi inte visste då var att vi under gårdagen skulle få in en ny passinstruktör, som valde att höja ribban ett par snäpp. Efter 45 brutala minuter satte man sig således i bilen och undrade om man inte skulle satsat på att bli proffs i bordshockey istället.

 

 

Som om inte detta vore nock så kommer vi även de kommande lördagarna köra konstgräspass i Fjälkinge. Summa summarum så ligger vi i nuläget på 4 pass i veckan, och för att vara så pass tidigt på säsongen så får man säga att snittet besökare på träningarna är helt ok. Då finns där ju vissa som snart bör lyfta arslet från divanen och minska midjemåttet. Inga namn nämnda...

 

 

U-laget våndades över en Division 2-serie fylld med avlägsna bortaresor. Då kovände Skåneboll, la om hela seriesystemet, och har nu presenterat en lokalt förankrad serie även på U-lagsfronten som ser ut enligt nedan:

Glimåkra IF

Hanaskogs IS

IFK Knislinge

IFK Osby

Kristianstads BoIS

Nosaby IF

Tosteberga/Nymölla IF

Treby IF

Vittskövle IF

Wä IF

 

 

 

En kanonserie om ni frågar mig, även om det nu inte är helt klubbat och klart (?).  Men står sig detta så kan detta bli en bra matchning för de som står och knackar på dörren till representationslaget. Och oavsett hur resultaten utfaller, så är det inte många som kan komma och briljera med att dem får ligga i ”tvåan” varje helg.

 

 

 

Det var allt. För frågor kring tider, träningsmatcher och motstånd hänvisas ni till hemsidan. För frågor kring hur pass jobbigt Crossfit är eller om spyan på Frisvårdshusets toalett, ring Andreas Nilsson. Cheers!

 

 

 

 

 

 

 

Tills vidare…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FORZA HIS!!!

 

  

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0