Ungdomlig entusiasm

En sista omgång av endast akademisk betydelse. Då skickade Bengt Emil Andersson ut en rekordung startelva i matchen mot klara seriesegraren Yngsjö IF.  En batalj som resulterade i en 0-1 förlust efter att hemmalaget fått in matchens enda mål dryga tio minuter från slutet.

 

 

Ett x antal namn saknades av olika anledningar under lördagen när HIS äntrade den regntunga planen på Yngsjö IP. Det öppnade upp för en rad av våra kommande storspelare. Majoriteten av laget som ställdes på banan i helgen hade födelseår mellan 1994 och 1996. Alltså vi pratar grabbar som missat Kungens 50-årssskiva (måste varit galet bra), Mona Sahlins fetisch för Toblerone samt statens kontokort och som dessutom bara fått uppleva Sveriges VM-brons i fotboll på pappas VHS. Håll koll kära läsare, här finns framtiden.

 

 

I andra änden fann vi också dagens ålderman i stabile vänsterbacken Andreas "Ante" Persson, för övrigt den ende i dagens trupp som var med fysiskt och upplevde högertrafikomläggningen. Extra imponerande denna dag var trion på mittfältet i form av Victor Karlsson , David Stridsman samt åldermannen i sammanhanget André Johannesson. Extra nämnande för dessa även om ingen föll ur ramen. Matchen inledes också med att Hanaskogs kapten Jim Ringström överräckte en blomsterbukett som ett bevis på Yngsjös fina prestation denna säsong. Snyggt. Prydligt. Sportsligt.

 

 

Matchen i sig blev en riktigt bra genomkörare för vad som komma skall. Det är nu det tuffa arbetet börjar. På lördag gästas Västra Hed av Öja FF i en direkt avgörande match om att kliva vidare i kvalspelet mot fyran. En stentuff uppgift för ”di gule” minst sagt, så att börja prata vad som krävs i prestationsförmåga behövs väl inte egentligen. Matcher likt dessa är aldrig enkelt. Det är oftast tillfälligheter som avgör och det gäller att ha marginalerna på sin sida. Vi ska dock göra allt vad vi kan för att knalla vidare till nästa omgång, var så säkra!

 

 

Avspark Lördag 14.00 Västra Hed. Ser fram emot just DITT stöd!

 

 

Njut av dagen kära kamrater. Imorgon börjar allvaret med träning 18.30. Kööör!

 

 

 

 

Tills vidare…

 

 

 

 

 

FORZA HIS!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0