Sorg i Göinge

 

Det finns tillfällen när man inser att det finns viktigare saker i livet än fotboll. Under helgen som varit fick vi en påminnelse om detta. I lördags möttes vi av det tunga beskedet att Knislingesonen Per Nilsson, i folkmun mer känd som ”Pelle Pipa” inte längre fanns bland oss.  Pelle var en välkänd person inom Göingefotbollen och har på ett eller annat sätt varit involverad i många föreningar runt omkring i bygden.

 

 

Alla vi som fått förmånen att träffa Per vet att han var en kille som alltid hade nära till skratt och hade inga problem att underhålla människorna i hans omgivning. Under söndagens match mellan Hanaskogs IS ,för dagen iklädda sorgband, och Vinslövs IF hedrades således Per med en tyst minut innan matchstart. En match som för övrigt Pelle själv skulle deltagit i som linjeman.

 

 

Våra tankar går nu till Pelles familj, släkt och närmaste vänner. Himlen berikades med en fantastisk underhållare och människa, Göingeskogarna blev dock en stor profil fattigare. Per Nilsson blev 38 år gammal.

 

 

Matchen som följde var endast av akademisk betydelse för båda lagen, där Hanaskog tog revansch för debaclet i våromgången mot Vinslöv och vann med komfortabla 7-1 (1-1). Målskyttar var Albin Andersson (3), Anton Berg (2), Sebastian Persson samt Fredrik Ottosson.

 

 

/ Jonas Nilsson

 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0