Dags att sparka igång igen

 
 

Hanaskogs herrar är åter på säker mark efter helgens bravader. Under lördagsförmiddagen begav sig ett trettiotal spelare, ledare, styrelsemedlemmar och eldsjälar över sundet för en helg fylld av glädje och skratt i härlig omgivning. Den som förväntar sig smaskiga detaljer om resan måste jag göra besviken. För att citera en kär lagmedlem med huligananknytingar så finns det en tyst regel som säger att man inte ”golar”. Därför vill jag klargöra en del från resan:

 

 

 

 

- Det spelades INTE för hög musik på Grand Hotels fjärde våning.

-´Det blev INGET glädjejubel på Restaurang Istanbul när kyparen meddela att Buffé gällde inte bara maten utan även drickan..

- Samtliga gossar somnade prick 22.00.

Joakim Bosson blev INTE av med sin telefon och han älskar Usain Bolt.

- Charmören Andreas ”Ante” Persson har en del planer inför 2013 för Hanaskogs IS. Tänk om man fått en krona för varje ”det är nytt inför nästa år”….

 

 

 

Jag tror jag nöjer mig där. Nej, förresten vi såg ju lite fotboll också. I toppmatchen mellan FC Köpenhamn och Ålborg visade FCK mästartakter i 45 minuter och formligen körde över gästerna. Seger med 4-0 i en underhållande tillställning där Jimmie "Paddan" Ljunggren var minst sagt imponerad över den danska supporterkulturen.

 

 

 

 

Jag tackar samtliga inblandade för ännu en minnesvärd resa som gav många skratt och roliga ögonblick. En härlig avrundning på en kanonsäsong.  MEN vi har det viktigaste kvar att avverka. Jag talar såklart om Dragningsfesten samt Hanaskogs IS Fotbollsgala 2012. 1 December smäller det i Knislinge Bygdegård. Platserna går åt som smör i solsken så skynda dig att säkra upp just DIN plats.

 

 

 

 

Just i detta nu presenterade även Skåneboll det slutgiltiga förslaget på 2013 års seriesystem. Två förändringar gjorde i Hanaskogs fyra. Eslöv och Marieholm flyttades till Helsingborgsfyran och ersätts av Västra Karup och Åstorp. Det ger nedan resultat:

 

 

 

Ekets GoIF (2012 – Division 4 Östra)

Glimåkra IF (2012 – Division 4 Östra)

Hanaskogs IS (2012 – Division 5 Nordöstra)

IFK Osby (2012 – Division 5 Norra)

Klippans FF (2012 – Division 4 Nordvästra)

Näsums IF (2012 – Division 4 Östra)

Perstorp Bälinge IK (2012 – Division 4 Nordvästra)

VMA IK (2012 – Division 3 Sydöstra Götaland)

Västra Karups IF (2012 - Division 4 Nordvästra)

Yngsjö IF (2012 – Division 5 Nordöstra)

Åhus Horna BK (2012 – Division 4 Östra)

Åstorps FF (2012 - Division 4 Nordvästra)

 

 

 

 

Igår var det frivillig träning för dem som kände för att röra på sig. På söndag så drar vi igång på allvar med inomhusträning i Knislinge Sporthall på den delikata tiden 20.30. Helt och hållet spel utlovas. Vänligen sprid till berörda. Mer info om träningarna i veckan ges även där, men det kommer vara två gympass på Tarkett (tisdagar och torsdagar). Klockslag kommer så småningom…

 

 

 

 

 

Tills vidare…

 

 

 

 

FORZA HIS!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0