Åhus HBK - HIS 2-0

Hanaskogs IS kom till korta i mötet med Åhus HBK under söndagseftermiddagen. På ett blååsigt Maxilandia fick man se sig besegrade av Division 4 laget från skånska rivieran med 2-0 (1-0)

 

Hela tjugoen man var kallade till matchen som till stor del handlade om att lufta majoriteten av truppen. En ypperlig möjlighet för många att visa vad man gick för. Startelvan var enligt nedan:

 

                                                                 Martin N

 

                      Bosson               Andrée             Jim                 Junne

                     

                      Stalle                   Johnsson        Otto E            Albin

 

                                                          Tim                Anton                 

 

Avbytare: Rosén, Ottosson, Viktor K, Victor A, Paddan, Slim, David S, Bergvall, Andy, Ante P            

                     

Hanaskog startade i motvinden men var trots detta dem som skapade de inledande chanserna i matchen. Åhus jobbade sig sakteliga in i matchen och Hanaskog tvingades jaga en del boll. Förre detta Hanaskogiten Alber Barsoum var den som spräckte nollan bak Martin i holken och Åhus hade ledningen i halvlek. I andra lyckades inte HIS ta vara på fördelen av vinden i ryggen, en känsla av ängslighet spred sig i backlinjen vilket resulterade i 2-0 då en Åhus anfallare snappat upp en dålig sidledspassning. Målet var också matchens sista. ”Di gule” försökte och kriga på hela matchen ,men det ville sig inte utan att Åhus vann matchen helt rättvist.

 

Solens intåg har gjort att man börja hoppas smått på gräspremiär i nästa vecka. Sooo long Bjärlöv! Men man ska kanske inte ropa hej förrän Bosse har sagt sitt. I vilket fall som helst så är det grus som gäller ikväll och inget annat. 18.30, be there!

 

 

 

 

Tills vidare…

 

 

 

 

 

FORZA HIS!!!  

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0