Tung kvalförlust

Hanaskog stod för en dramatisk match nere i Häljarp. Grabbarna gav allt men tillslut stod Häljarp som segrare med 2-1. Vi önskar dem lycka till i fyran.

En kort resume... Underläge med 2-0 och domaren pekar på straffpunkten i den 55minuten.  Vi är på väg att åka på en storförlust, trots att spelet är jämnt. 3-0 och det är finito. Nils Berg i mål ville dock annorlunda. Nils gör en magisk straffräddning och tänder publik och spelare. Sista 35minuterna blir det spel mot ett mål. Vi pressar tillbaka Häljarp som börjar backa hem. Otto sätter reduceringen med 20 minuter kvar. Vi känner vittring. Men två skott i ribban. En magisk fotparad av målvakten, Ett friläge med lobb precis över plus ett par havlchanser till räcker inte denna dag. Vi var nära... riktigt nära...