1-1 i halvtid

Första ronden i kvalet mot Häljarp slutade 1-1 på Västra Hed. Hanaskogs mål gjordes av Timothy Gustafsson i den första halvleken. Resultatet innebär att Häljarp har en liten fördel inför returmötet i form av bortamål, men Hanaskog skall försöka ge dem en match även på bortaplan.

 

I skrivande stund är det dock inte säkert att Hanaskog, vid seger, tar sig upp till division 4. Anledningen är att vi inte vet hur det kommer att sluta i kvalet mot trean, där Råå IF (som Hanaskog förlorade i kvalet mot fyran 2008) för tillfället leder sin kvalgrupp. Skulle dock Råå misslyckas med att ta sig till Division III så blir det ett lag för mycket i fyran vilket kommer innebära extrakval för de lägst rankande segrarna i kvalomgång 2 (Hanaskog ligger just nu i farozonen för detta). Det i sin tur innebär då ett enkelmöte mot en annan kvalsegrare som i sin tur också ligger lägst/nästlägst på denna ranking. Visst e det glasklart?

 

 

Hur som helst så kommer ”Di gule” ladda för en rejäl träningsvecka för att sedan bege sig till Häljarp på lördag för att försöka rubba bygdens lag. Mer info kommer i veckan.

 

 

 

 

Tills vidare…

 

 

 

 

FORZA HIS!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0