Men kom då danskjävel!

Solsken, god mat och dryck och fotboll av högsta kvalitet. Hanaskogs IS höll inte igen när man rundade av säsongen 2011. Under lördagen satte sig trettio stycken Hanaskogsprofiler på bussen för att göra Köpenhamn osäkert under en helg.

 

Efter en underhållande bussresa landande man således också på Grand Hotel i centrala Köpenhamn, blott ett stenkast från den världskända gågatan Ströget. Därefter var det fritt fram att sysselsätta sig tills kvällens gemensamma middag. Majoriteten valde då att uppsöka någon pub (ja, jag förstår att ni blir chockade när ni läser detta) för att avnjuta något kallt till någon av de engelska ligamatcherna på televisionen. Ja, de flesta valde något kallt. Ted Carlsson ,eller TältaTid som numera är hans officiella smeknamn (tack Albin), valde dock en något mer värmande,och manlig, kaffedrink. Till detta fick vi därefter se Newcastle behålla sin förlustnolla (Bara Sir Emil som egentligen brydde sig om detta) samt uppleva Arsenals fotbollslektion mot West Bromwich.

 

Stärkta av dessa dryckers makt sökte vi oss mot hotellet för att ladda upp inför den gemensamma middagen. Många valde att besöka rum 128, där paret Rosén/Isaksson hade sitt tillhåll. Ett rum som numera troligtvis är stängt för sanering.

 

Vid sjusnåret var det dags för den gemensamma middagen, som vanligt med detta gäng genomförde denna med många skratt och härlig stämning. ”Jag har varit i många klubbar igenom åren, men aldrig stött på en grupp med en sådan gemenskap och fantastisk sammanhållning”, sa Bengt Emil Andersson under sitt tacktal. Ett uttalande som fick taket att lyfta på denna gemytliga restaurang med italiensk inriktning. Pasta carbonara var det som spelarna erbjöds, men Jimmie Ljunggren var mer inne på pizza, vilket han också kraftigt påpekade vid bordet. Detta får räknas som blogginläggets första internskämt. ”Paddan” var dock snabbt med i matchen efter en nypa friskluft och ett par nya jeans. I övrigt var det mesta sig likt under middagen.

  • Jimmie Isaksson blev inmålad i ett hörn med tanke på de senaste rykten kring hans försvinnande från klubben.
  • Andreas Johnsson valde att krydda varje motargument som samme Isaksson kom med.
  • Ett bord kunde inte riktigt släppa det för dem flesta okända uttrycket att ”fonta” (internskämt nummer två)
  • “Paddan” menar fortfarande att Ivo Pekalski och Pontus Jansson kommer bli storspelare.
  • Och Kurt Mattsson ville framhålla Helsingborgs trippel som det bästa från dagen.

 

 

 Andreas Johnsson gör ett försök att återskapa Jimmie Ljunggrens ansiktsfärg. Sjukt likt!






Kvällen fortsatte med större delen av spelarskaran bunkrade in sig i 128:an igen där också rapporteringen av denna kväll nu helt upphör. Punkt.

 

Dagen efter var det blandade känslor i truppen. Vissa mådde fantastiskt bra, andra mindre fantastiskt. Mest minnesvärda ansiktet var Jimmie Isaksson efter sitt toalettbesök där han presenterade en grym kopia av en kortisonsvullen Sankt Bernhards hund. Classic!

 



Kjell-Ing... förlåt! Jag mena Jimmie Isaksson.



Söndagen avslutades således på Parken i Köpenhamn där vi fick se stadens stolthet långt om länge till sist mala sönder Lyngby och vinna med säkra 3-0. Bäst i FCK var spelfördelaren Claudemir medans Lyngbys bäste spelare fanns i Cesar Santin (för övrigt anfallare i FCK). Vissa av våra tappra krigare ville löpa linan ända ut och körde ett race i bussen hem, till mångas frustration. Hoppas de mådde dåligt igår.

 

 

I övrigt noterar vi från denna tripp att..

 

  • …Kurt Mattssons beställning på Brygeriet gav benämningen ”en stor stark” en helt annan innebörd.
  • …Carl Scholander fick äran att bo vägg i vägg med vad som han själv misstänkte var en inspelning av en kommande vuxenfilm.
  • …paret Johnsson/Båvelid var grymt söta i sin honeymoon-suite på söndagsmorgonen. Att man dessutom lyckades peta in Albin mellan dessa turturduvor var en ren bonus
  • …de flesta av juniorerna är helt sjuka i huvudet

 

 

 

 

Summa summarum så var detta en resa som gick rakt in på topplistan. Ett fantastiskt arbete av vår fotbollsssektion har bäddat för nya roliga historier att vädra när vi nu inom kort går igång med träningen igen. Preliminärt blir det två inomhuspass i Knislinge sporthall samt ett gympass på Tarkett i Hanaskog inledningsvis. Mer info kommer…

 

 

 

 

 

 

 

Tills vidare…

 

 

 

 

 

 

FORZA HIS!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0