Inför Vanneberga IF – Hanaskogs IS

Fredagen välkomnar oss med strålande solsken. Om dryga tre timmar är det dags och stämpla ut och njuta av en ny helg. En helg fullspäckad med fotboll av alla dess sorter. Själv hade jag tänkt inleda fotbollshelgen med att ta cykeln till Björkvallen för det upphaussade derbyt i Division 6 mellan Kristianstad Bois och Näsby IF, med Hanaskogsbekantingen Edin Nargilic i truppen. Har dock ej fått några uppgifter på om han är med i startelvan eller om han är ”avbiiitare”. I vilket fall så kommer det säkerligen bli en underhållande match på alla sätt och vis. Kick Off 19.00 för de som är intresserade.

 

 

Imorgon avgörs den 4:e omgången av Division 5, där vi finner bl.a. ett toppmöte på Maxilandia i form av Fjälkinge IF mot Glimåkra IF, samt jumbofinal på Hanåsvallen mellan de bägge poänglösa lagen Sösdala IF och Kiaby IF. För HIS del väntar en tuff bortamatch mot orangeklädda Vanneberga IF. Ett lag som nyligen avverkat två topplag där man varit nära poäng bägge gångerna. Med andra ord, en rejäl sak att bita i för Hanaskogs Idrottssällskap. Våra grymt underbetalda scouter låter meddela att kommande motståndare gärna spelar långt, låt oss se om uppgifterna stämmer. Hur som helst,  avspark 15.00 imorgon på Vanneberga IP. Hoppas på en välspelad match med strålande sol, mycket publik och två härliga gäng på banan.

 

 

”Di gule” kommer till spel utan rivjärnet Andreas Johnsson som är bortrest. Vidare är Staffan Holgersson osäker efter att ha klivit av torsdagens träning. Frågetecken sätter vi även på André Johannesson samt Anton Berg , som båda har otäcka ruvor på sina knä. Förhoppningsvis skall dessa ändå komma till spel.

 

 

I enlighet med rollen som offentlig person har även jag personligen fått äran att närvara på seriekollegan Fjälkinge IF:s hemsida där jag fått uppgiften att tippa omgång 4 av ”femman”. Ett par experttips samt något skott från höften summerar min rad som finner ni här.

 

 

I hopp om att alla kommer taggade till tänderna till morgondagens match vill jag härmed runda av dagens inlägg. Lägger dock upp en liten motivationsvideo för den som behöver lite hjälp på traven. Kom igen boys, nu kör vi!

 







Tills vidare....












FORZA HIS!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0