Tadaaaa!

Då min närvaro på bloggen den närmaste tiden varit närmast obefintlig så får jag resa mig och ge en spontan applåd till vår webbredaktör som ser till att både bloggen och vår helt makalösa hemsida håller Superettan-klass (minst). På planen är vi inte riktigt där än, men man får ju börja någonstans…

 

 

I en haltande tabell så griper Hanaskog alltjämnt tag om andraplatsen bak omöjliga Glimåkra. HIS lyckades ta sig ur den onda trenden direkt efter den ”onödiga” förlusten på Snapphanevallen mot Lönsboda GoIF. Inget att skämmas för visserligen då Lönnsingarna kommer att lugga många lag, men visst skulle vi i alla fall haft en pinne med oss från hettan. Ett Lönsboda, som för övrigt är det mest spelande laget som vi stött på i år, i alla fall om ni frågar mig…

 

 

Skönt nog lyckades ”Di gule” ladda om på rätt sätt och besegra duktiga IFK Osby under gårdagskvällen sedan Andreas Johnsson blivit matchens enda målskytt. Detta gjorde att jag i idag valde ställde in samtliga kundbesök och istället ta en heldag på kontoret i Osby med alla kära jobbkamarater.

 

 

Gårdagens match var annars en 90 minuters kamp mellan två lag som visade att man har i toppen att göra. HIS hade dock ett par hetare chanser än de vitklädda på andra sidan och tog trots allt en rättvis seger. Men som Sir Emil uttalade sig i pressen: - Det var en bra Division 5-match med två bra lag.

 

 

Det som gladde extra igår var att man visade prov på en god bredd i laget. I avsaknaden av Anton Bergh (ohotad 1:a i skytteligan) samt Timothy Gustafsson (jagad tvåa i skytteligan) samt pratkvarnen Rasmus Jönssons fruktade vänsterbössa så klev Andreas Johnsson, den kanske mest ofarlige framför mål i hela truppen, fram som prickfri släpande anfallare, 16 åriga Anton Scholander gör ett hästjobb på ytterbacksplatsen samt jämngamle Fredrik Ottosson som längst fram i spetsen hade fått vilken stegräknare som helst att börja brinna.

 

 

I nuläget parkerar därmed våra herrar på en finfin andraplats i femte divisionen, en placering som vi knappt vågat drömma om tidigare. MEN, där är många matcher kvar och många tuffa lag att ta sig an, det vet vi mycket väl om, men visst har vi börjat skapligt.

 

 

I helgen kommer det att helt och hållet vara spelledigt, vilket grundar sig i morgondagens skolavslutning där en uppsjö av skolungdomar äntligen skall få ta på sig deras troligtvis dyraste keps någonsin (som för övrigt endast kommer att användas en gång) samt ta klivet ut i den vida världen, kantad av arbetslöshet, videovåld och restskatt. I herrtruppen är det Carl Scholander som ensam får bära fanan detta året. Stort grattis, Calle!

 



Typisk student med 20 i snittbetyg...


 

Träningen rullar vidare ikväll. Finns det någon hjärta  i Bengt Emil så kan vi hopaps att vi får leka av oss med lite skönlir, efter en hård vecka so far. På onsdag infaller sig nästa kamp för Hanawood, då man tar och vänder serien temporärt och på nytt möter Vinslövs IF, denna gång hemma på Västra Hed. På lördagen beger man sig sedan till Åsvalla för match mot tunga Tosteberga/Nymölla.

 

 

I övrigt kan vi från veckorna som gått notera att…

 

 

…Anton Berg verkar ha samma läkkött som Owen Hargreaves och Ivo Pekalski.

 

…Zlatan Ibrahimovic alltid får sista ordet.

 

…Jimmie Ljunggren under B-lagsmatchen i måndags bevisade att han INTE är en avslutare av rang.

 

- om man ordnar en straff räknas det som assist i Hanaskogs interna poängliga. Vaaaaa???? säger jag samtidigt som jag pekar framåt med hakan.

 




Tills vidare...










FORZA HIS!!!


Kommentarer
Postat av: Owen pekalski

Kl 19.00 på måndag ses vi bloggis, Och då ska jag ha med mig en vissa Bengtsson så om jag ska asa han i öronen ner till Heden.



/Lillen

2011-06-09 @ 18:16:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0