Mistletoe

Hanaskogsmaskinen har trummat på i veckan som gått. Tisdagsträningen innebar inomhusspel där vi blev indelade i fyra lag, då där var folk till förbannelse. För första gången under inomhussäsongen fick de äldre se sig besegrade i totalen denna kväll. Det var ungefär lika troligt som att Anton Berg skulle lägga till Justin Bieber och Eric Saade på sin Spotify-lista. Nu inträffade båda dessa skrällar samma vecka. Sad but true...

 

 

 Beviset




Under gårdagen var det numera sedvanlig muskelgymnastik i Tarketts styrkelokaler. Ungdomarna fortsätter alltjämnt imponera, och tar mer och mer i bänkpress för var dag som går. Se exempel nedan.

 

 


Viktor Karlsson hivar numera upp 2,5 kilo på varje sida av stången utan problem.


 

Den observante har kunnat notera att anfallaren Jimmie Oskarsson florerat på olika fotbollssajter placeras pånyo i Hanaskogs IS. Vi kan bekräfta att så är också fallet. Jimmie ritade på redan förra säsongen men med ett jobb med allt för många obekväma arbetstider gjorde att han avslutade säsongen i Degeberga. Nu har dock Oskarsson sadlat om till golvläggare och byter obekväma arbetstider till obekväma arbetsställningar istället. Detta gör att han testar på nytt i den gulsvarta dressen. Välkommen tillbaka, Slim!

 

Silly Season 

In: Andreas Persson, Åhus IF, Jimmie Oskarsson, Degeberga GoIF


Ut: Jimmie Isaksson, Hjärsås/Värestorps IF   

 

Söndag avverkas veckans tredje och sista pass. Som vanligt är det inomhusspel och alla som känner sig manade är varmt välkomna. Peace!

 

 

 

 

 

 

Tills vidare…

 

 

 

 

 

 

FORZA HIS!!!


Kommentarer
Postat av: Lillen

Någon arbetar hårt på att sätta dit mig tydligen.



Här ligger en hund begraven......

2011-12-09 @ 15:47:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0