Förslust för "Di gule"


Fjälkinge fick en liten revansch för krossen man åkte på Västra Hed i våras (Hanaskogsseger 4-0) när man hemma på pittoreska Maxilandia, mysigt inbäddad vid E22:an, besegrade Hanaskog med 3-1 efter 1-1 i halvlek. Det var två lag som spelade mycket långt i blåsten och som var en jämn tillställning med chanser på bägge hållen. Marginalerna var inte på HIS sida denna dag och dessvärre är samtliga mål bjudningar från bortalagets sida.


Hemmalaget inledde med att 1-0 innan Anton Berg vackert kvittera med ett skott från 25 meter. 2-1 Kommer med dryga kvarten kvar och när Hanaskog flyttade fram ytterligare kom även 3-1 på en korridorsfrispark. Matchen bjöd på mycket kamp och slit på mittfältet och inte så himla mycket skönspel. Tillfälligeheter avgjorde idag och dessvärre var dem inte på vår sida. Ett kryss kunde vi gott fått med oss från kampen, men nu gäller det bara att bryta ihop och komma igen. Nästa lördag väntar det pånyo en tuff match. Denna gång hemma på Västra Hed mot serieledaren Glimåkra.


Vi vill dock avsluta med en glad liten nyheten så här inför helgen och rikta ett stort grattis till mittfältsherren André Johannesson och hans bättre hälft Pernilla som blivit stolta föräldrar till lilla Saga. Stort grattis önskar spelare och ledare i Hanaskogs IS.

På måndag beger sig B-laget till Önnestad för match, samtidigt så avverkas träning för övriga spelare. Väl mött!










Tills vidare...







FORZA HIS!!! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0