Hanaskog vann utan att imponera!

Hanaskog dubblade poängskörden när man tog en klar seger över Vinslövs IF med 4-1 (2-0) under annandagen. Detta trots att man inte någon gång lyckades att komma upp till sin fulla potential.

 

 

 

Vinslövs IF – Hanaskogs IS 1-4 (0-2)

 

HIS Mål: Anton Berg, Martin Bergvall, Rasmus Jönsson, Självmål

 

Laget

 

 

                                                                            Nils

 

                                            Stalle            Jim                Bergvall        Bosson

 

                                           

                                            Andy             Johnsson      Sebban          Albin

 

                                                                

                                                                 Anton            Otto

 

 

Avbytare: Ralle, Tim, Andre, Anton S, Gazza

                       

 

 

Hanaskog försökte ta tag i taktpinnen direkt. Dock var det en aning lojt från backlinjen och uppåt vilket kunde tyda på en gnutta underskattning för dagens motståndare som kom till matchen med -11 i målskillnad efter tortyren på Trollavallen förra veckan.

 

Nåväl, Di gule tog ledningen i ett tidigt skedde då Martin Bergvall nådde högst på en hörna. Den numera notoriske målskytten Anton Berg spädde på med tvåan innan vi gick till halvtidsvila.

 

 

 

I andra halvlek trummade båda lagen på. Vinslöv var stundtals framme och oroade men chanserna var få. Hanaskog var ständigt på språng och borde ha punkterat matchen tidigare. Men i stället fick man ta hjälp av en Vinlövsförsvarare som efter en djupledsboll nickade bollen över en utrusande målvakt i hemmalaget och 0-3. Vinslöv replikerade omgående genom att reducera men till sist satte inhopparen Rasmus Jönsson spiken i kistan när har placera in 4-1 till bortalaget. Och det kunde blivit mer. Andy, Anton, Tim och Johnsson var bara några av dem som kunde ökat på målskörden med klara chanser men misslyckades. Lite smolk i glädjebägaren var att Gazza fick linka av efter ett kort inhopp och är osäker på spel i kommande omgång.

 

Åter igen är det moralen och inställningen som avgör till Hanaskogs fördel. Vi kommer inte upp i normal standard men gör ändå 4-1 med mersmak mot ett Vinslöv som jag definitivt tror kommer skapa problem för en del lag i serien.

 

 

HIS fortsätter sitt hårda arbete ikväll med träning samt på torsdag innan det är dags för årets andra hemmamatch på fredag då Sösdala IF besöker Västra Hed.

 

 

 

 

 

 

 

Tills vidare…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FORZA HIS!!!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0