Friska vindar, Dicken och lite nostalgi!

 


Fredag hela dagen och helgen står förr dörren. Bloggen rundar därmed av den grå vardagen med några notiser.

 

  • Hanaskog U-lag kryssade mot Linderöds IF under torsdagskvällen. Med ett varsitt misstänkt offsidemål såg man till att matchen slutade 1-1 på ett stormigt Västra Hed. Di gules mål var inprickat av Berat Zolufi. Den kraftiga sidvinden gjorde att det inte blev så mycket match av det hela. Hur många meter/sekund som det uppmättes till är oklart, men när undertecknad stod och lätta på trycket bak bollplanket, stod målvakten Ola Nilsson 40 meter bort, sträckte ut handen och sa: Fan, regnar det också?? Då blåser det.

 

 

 

  • Imorgon är det så slutligen dags för genrepet inför årets division 5. Detta utspelar sig i Karlshamn då Hanaskog möter Högadals IS. Därefter vankas det en ordentlig spelarskiva som säkerligen kommer bjuda på många skratt. Hade jag varit nyförvärv så hade jag varit nervös…

 

 

 

 

 

 

  • Och så har en gnutta nostalgi nått min ägo. Det var i lördags som det plinga till i mobilen två snabba bilder skickades över varav ett efterkommande SMS med texten: Bloggmaterial. Det är bara att tacka ta emot. Så nu blickar vi tillbaka till andra sidan millenniumskiftet och beskådar den före detta ledartrojkan i P11 som numera huserar i vår galanta fotbollssektion.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skulle nu mot förmoda Bengt Emil kopplat upp sitt 56k modem och sitter och skrattar åt ovanstående bild, så rekommenderar jag honom att inte bläddra nedåt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Vi avslutar med hockey. Igår åkte Färjestad på en svidande förlust mot Skellefteå AIK i match 2 i årets finalserie. Men detta är inte den enda fighten som föreningen strider mot för tillfället. Efter ett lång ordkrig har nu till sist E-modebutiken Nelly.com beslutat sig för att stämma Karlstadsklubben för plagiat. Upprinnelsen är en tröja med trycket ”Våran Dick är störst i hallen” som tagits fram som en hyllning till FBK:s egna italienare Dick Axelsson. Nelly.com menar dock att detta är till 99% en kopia av den tröja som man under 2010 kunde se på deras hemsida under flikarna "REA" och ”Outlet”. Huruvida rättprocessen slutar kan ingen svara på men E-modebutiken har ett starkt bevis i bilden nedan.

 
















 














Ha en trevlig helg, för det ska jag ha....










Tills vidare...










FORZA HIS!!!


Kommentarer
Postat av: Gazza

Klockrent Junne...



Och visst vann mitt AIK igen.. (Denna gång Skellefteå AIK)...

2011-04-08 @ 10:03:22
Postat av: Rille Rim

Mycket rolig läsning:)

2011-04-11 @ 15:10:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0