Mission Impossible

Solen sken över Västra Hed under lördagen. Men för Hanaskogs herrar var det nattsvart. Förlusten mot Åhus HBK innebar att det nu skall mycket till för att Göinges Stolthet skall få lira Division 4-fotboll 2011.

 

Jag vill dock inleda med att be om ursäkt för den uteblivna aktiviteten här inne på bloggen. Och det har verkligen inte med det prekära läget i tabellen att göra, för om vi så hade legat 1:a i Allsvenskan så hade jag inte hunnit blogga mera. Tiden de senaste veckorna har helt enkelt inte räckt till då allt fler och fler företag i landet väljer att använda sig av världens bästa logistikföretag vilket inneburit resande och farande vilket gjort att Göinges bästa blogg fått nöja sig med uppdatering en gång i veckan. Lovar att bättring skall ske.

 

Nog om det. Som tidigare nämnt så blev det en bitter lördagseftermiddag. Åhus HBK blev för svåra för ett sargat HIS. Med 10(!) spelare väck redan innan start så var väl förutsättningarna inte optimala precis. När sedan Fiton får kasta in handduken redan på uppvärmningen, Gazza kliver av efter fyra minuter och Andy la en pizza på toaletten i halvlek så blev inte läget bättre. Istället fick se när våra framtida A-lagsspelare gick in och tog för sig. Fredrik Ottosson gjorde sin första match från start, och var en av de bättre i ”Di gule” med sin snabbhet, hårdhet och sköna klackar. En annan som också fick rejält med speltid var Anton Scholander (inbytt när Gazza klev av) och visade vilka kvalitéer han besitter, vilket lovar gott för framtiden. Dessutom fick vi även skåda pigga inhopp från fler ungtuppar i form av David Stridsman samt Felix Voutilainen som också tog för sig. Lite ljus i den så annars så mörka lördagen.

 

Men nu är den matchen lagd till handlingarna. Hanaskog kommer alltid igen. Gårdagens träning genomfördes i tävlingsinstinktens tecken. Gammalt mot nytt, juniorer mot seniorer, ungdomlig entusiasm mot hederlig rutin. Hur det gick? Tja, denna gången var det småskitarna som drog längsta strået, mycket p.g.a. deras osportsliga uppträdande vid skador, Junne ineffektivitet framför mål, Bergvalls förmåga att sätta samtliga medspelare i passningsskugga samt Rille ”Pepe” Blennborns horribla målvaktsspel. Men kul hade vi, as usual!

 

 

Imorgon kommer Rydsgård AIF på besök för omgång 20 av årets serie. Till denna match kommer en handfull spelare som saknades i förra helgen att vara tillgängliga igen. Räkna med mycket kamp, för Hanaskog går för tre poäng. Observera den udda matchtiden. Avspark 17.00 på Västra Hed.    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tills vidare…

 

 

 

 

 

FORZA HIS!!!


Kommentarer
Postat av: Ante

Du e förlåten, Bloggis! :-)

2010-09-10 @ 11:38:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0