Hanaskog vill avsluta vackert!

Med två raka segrar är Hanaskog inne i en den längsta segersviten för året. Inte mycket att hurra för kanske men det är redan nu vi lägger grunden  för nästa säsong. Och efter 4-2 (0-0) hemma mot tabellfyran Brantevik så ser "Di gule" ljust på framtiden.

Efter en slätstruken första halvlek tog det fart i den andra. Branteviks yttermittfältare hitta Junnes närmsta kryss och bortaledningen var ett faktum. Men HIS-repliken kom omgående då Edin Nargilic rundade Branteviks målvakt å kyligt la in bollen i tom bur. Edins första tävlingsmål för klubben, och definitivt inte sista. Efter detta var det Hanaskog som tog tag i taktpinnen och trampa gasen i botten. Med detta kom också chanserna. Och till slut skulle även detta ge utdelning. Hanaskog fick frispark strax bortalagets straffområde, och medans man hade fullt sjå med att ställa muren passa HIS på att slå en snabb frispark och Andy kunde helt fri bak muren peta in ledningsmålet för Hanaskog.

Men Brantevik kom tillbaka i matchen och lyckades kvittera, varpå matchen såg ut att sluta oavgjord. Men Hanaskog var inte färdiga för dagen. Dryga tio minuter återstod när Rasmus "Gunde" Johansson och med sin känsliga vänsterfot försatte han Hanawood åter i förarsätet med sitt 3-2 mål. Brantevik orkade inte resa sig och i matchens sista spark punkterade Kapten Johnsson matchen definitivt med en hederlig rökare i krysset!

Hanaskog visade åter prov på att man hör hemma i fyran. Tyvärr har bristen på kontinuitet varit en stor bidragande orsak till det prekära läget i tabellen, med samma lag och konkurrens som i Brantevik-matchen hade det varit ett helt annat läge. Men nu är vi inne på att avsluta med flaggan i topp i sann Hanaskogsanda. Ny match på söndag, den sista för året då vi beger oss till Brösarp för att försöka oss på en tredje raka innan vi summerar säsongen.