En bra halvlek räckte inte...

Trots ledning i halvlek mot Åsums BK så lyckades inte Hanaskog att plocka poäng i derbyt utan fick till sist se sig slagna med de onödigt stora siffrorna 4-1 på konstgräset inne i Kristianstad.

Det var en match med två ansikten. Hanaskog inledde bäst och hade kommandot den inledande halvtimmen och tog rättvist ledningen sedan Albin Andersson runnit igenom och slagit in sin egen retur. 0-1 stod sig också halvleken ut, trots att ÅBK hade ett par farliga chanser på slutet i första halvlek.

Tyvärr är vi inte med från början i den andra halvan av matchen och Åsum får kvittera efter att min käre vän Elvis Hasanaj fått drömträff på volley, en fullträff som han aldrig kommer göra om : )

Efter målet sjunker Hanaskog ner mer i banan och ÅBK tillåts ta över. 2-1 kom som ett brev på posten, ett riktigt skitmål som ändrar riktning på en Åsum-spelare och ställer hela försvaret och målvakten. Strax efter punkteras matchen när Åsum gör 3-1 på straff. När vi sedan flyttar upp laget och vaskar fram en del chanser så resulterade detta istället i ytterligare ett baklängesmål.

Om matchen kan man bara säga att vi visade vad vi kan i en halvlek, och det är det vi får spinna vidare på. Extra kul att se Blennborn tillbaka på banan. Vi har en backlinje i form av Tim, Jim, Bergvall och Stalle som är nästintill prickfri denna kväll. Även kul och se inhopparen Anton Scholander (född 1994) komma in och ta för sig på slutet.

Ny träning väntar ikväll, samtidigt som U-laget tar sig an IFK Osby på Heden. Vi spänner bågen och ser framåt. Många lag hade säkert grävt ner sig i Hanaskogs sits men serien är lång och räkna med ett heltaggat gul/svart gäng på fredag igen då vi välkomnar Tosteberga/Nymölla till Västra Hed.

För att dra upp smilgroparna lite så tar vi och presenterar månadens look-a-like nedan.