Dur, Moll och Ballongdansen!

Bloggen har legat på latsidan den närmsta veckan och har därmed lite att inrapportera. Två matcher har hunnits med sedan senaste rapporteringen, lägg därtill en spelarfest som innehöll allt ifrån kyss och smek till nakendans så förstår ni att laget börjar svetsas samman – på alla plan!

 

 

Förra helgen stod Fjälkinge IF för motståndet. Laget, som degraderades från fyran förra säsongen tränas numera av HIS guldtränare Magnus Nilsson. I en match som inte innehöll något större skönspel, var det Fjälkinge som till sist stod som segrare med 2-0 efter ett mål i vardera halvlek. Hanaskogs insats var slätstruken och laget kom aldrig igång på allvar. Trots ivriga försök att förtränga matchen så har detta misslyckats varje gång man beger sig till en av stadens nattklubbar, då vakten (vi kan kalla honom Johnny) ständigt försöker påminna oss. Senaste dialogen gick av stapeln i lördags natt. I ett försök att tilldela honom förra årets guldplakett som Hanaskogs spelare blivit tilldelade tidigare på kvällen fick vi bara svaret att han redan hade en hel låda sådana. Å andra sidan har han även lika många 14:e platser ifrån fyran också. Efter det utspelet från HIS sida lugnade sig Johnny något. Alltid lika trevligt att stöta på denna utomordentliga ordningsvakt!

 

 

Som vi tidigare referat på bloggen så fick vi för ett par veckor sedan en rejäl förlust i bagaget mot Nosaby. I lördags var det dags att åter igen tas sig an föreningen, denna gången var det dock deras juniorlag, förstärkta med Daniel Brynolf. Laget leds av förra Hanaskogs-profilen Jörgen Isaksson. Hanaskog lyckades till denna match mönstra ett starkare lag än senaste mötet mot Nosaby, vilket märktes på banan. HIS tog tag i taktpinnen direkt mot ett bollskickligt NIF, som tidigare på försäsongen levererat segrar mot både Vanneberga och Yngsjö. Mot Hanawood tog det dock stopp och segersiffrorna skrevs till klara 7-1 med mersmak.



Hela laget står för en strålande insats, dock utmärkte sig Jens Karlsson mest, som stod för två mål, två assist och en rad andra fina nummer. Snyggast mål stod Andrée Vidrichs för när han solo-åkte genom hela Nosabys mittfält och försvar innan han rundade målvakten och rullade in bollen i hovet. Näst snyggast var signerat A. Bergh som fick en snedträff på en frispark. Övriga mål gjorde av Rasmus Johansson (2) och Jim Ringström


 

Gunde släppte mobilen, drog näven ur byxan och levererade omgående!



Som grädde på moset avslutades kvällen med spelarfest i klubbstugan, där kärlek var ledordet. Rille och Rille hade satt ihop olika lekar som avverkades en efter en. Den mest uppmärksammade var nog dock Blennborns kort-stafett, där ett kort skall transporteras med hjälpa endast munnen via samtliga lagdeltagare ,en lek som verkligen sållade agnarna från vetet. Allra mest utmärkte sig Rasmus ”Gunde” Johansson som missuppfattat alltihopa och blåste istället för att andas in. En annan som stod för ett radikalt misslyckande var Ante ”Pingislungan” Persson som stod för en medioker insats då han aldrig fick med kortet upp från bordet varpå han utbrister: ”Jag får ju för fan inte upp den”. 
 



Sen så var det i sedvanlig ordning också dags för nyförvärven att presentera sig. Då slashasarna inte hade planerat något själva så klev naturligtvis festkommittén in och styrde upp denna del av kalaset. Resultatet blev Hanaskogs IS egna ”Let´s dance”. En enmansshow där det gällde att charma publiken så gott det bara går. Vilken dans som stod på menyn? Ballongdansen så klart!
Först ut var slanke och elegante Daniel Båvelid, som under festen även lämnade över sina övergångspapper signerade och klara. Ett perfekt komplement till HIS-truppen, i alla fall utanför plan. Hur som helst inledde han elegant med ballogen tryckandes mot skrevet med ena handen medans han låtsas-rattade en bil med andra. Detta var starten på en skrattattack som varade i drygt 10 minuter. Under dessa minuter gled grabbarna in på löpande band en och en. Andrée gick in och gick ut, Andy lurade upp Albin för en gay-aktig variant av en lapdance, Nils koncentrera sig på visa sin vältränade bakdel (stundtals lite väl mycket).





Dessa pojkar i all ära, stora behållningen var ändå denna kväll Martin Bergvalls underbara nummer, som för övrigt genomfördes spiknyktert! Bergvall var den enda i gänget som valde att använda två ballonger i stället för en, å andra sidan var han också den enda som inte förstått att man kunde skyla sig med ballongerna. Efter ett inledande känguruhopp upp på närmsta bord, gled han sakta in en makalös uppvisning som inte lämnade ett enda öga torrt i klubbstugan. Fullständig världsklass, vilket oss gav resultat i slutröstningen som han plockade hem relativt ohotat.




För er info kan även meddelas att samtliga framträdande även finns på film. Festgeneralerna överväger numera om man skall lägga in dessa på Youtube eller inte. Vad tycker ni???



Kvällen avslutades senare på Class med mat och dryck och lite dryck till. Succé som vanligt!!





 

 P i full färd med att kladda bort veckopengen på Black Jack!




Ny vecka, nya möjligheter. Gårdagens indoor walking-pass sitter i känner man och man riktigt längtar tills kvällen då vi åter beger oss ut på Bjärlövs grus och vem vet, kanske har Rille och Rille någon ny rolig löp-övning som de kan bidra med . Hoppas hoppas hoppas….

 

 

 

För övrigt jagar jag de återstående intervjuerna för fullt. Påminnelserna har nu övergått till hot och jag hoppas att detta skall reslutera i att jag får in dem snabbare! Om inte kan det få drastiska följder!

 

 

 

 

 

Sist men inte minst….

 

 

 

 

FORZA HIS!


Kommentarer
Postat av: Ante

Jag låg f-n 270 kr plus innan "Rille den yngre" gjorde mig sällskap och förstörde mitt, fram till då, galanta försök att charma croupieren. Och samtidigt spränga banken... :-)

2010-03-16 @ 10:15:20
Postat av: supporter

Var e Eddie? Har han slutat?

2010-03-20 @ 08:24:50
Postat av: Ante

Han har ont i ett knä...

2010-03-22 @ 08:30:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0