Sista rycket...

Uppehållet närmar sig med stormsteg och många var rädda att bloggen tagit tidig semester. Men nu är vi åter i gång efter sjukdom, nubbe och sill. Hanaskog ståtliga herrar står för ny utmaning ikväll då topplaget Hässleholms IF gästar Västra Hed och vi skall som vanligt göra allt som står i vår makt för att sätta käppar i hjulen för motståndarna.


Vårsäsongen lider så sakteliga mot sitt slut. Ett tappert kämpande Hanaskog har dock so far inte riktigt levt upp till förväntningarna. Laget parkerar sist i tabellen och har nu en nätt uppförsbacke för att åtminstone nå en kvalplats. Där finns såklart faktorer som bidragit till att vi inte riktigt lyckats ända fram i många matcher, men att sitta och skylla på dåliga domare, motvind och för dåligt pumpade bollar faller inte mig i smaken. Det skulle likna en dåres försvarstal.

 Istället vill jag hedra alla dem som verkligen givit allt i de som mest dystra stunder, både på och utanför planen. Att truppen varit tunn efter frimånadens slut känner alla till då vi hade en del tunga avbräck från laget som bidrpg till avancemanget. Dock har det alltid varit en fantastisk go i detta härliga gäng, i med som motgång, vilket inte alla lag kan stoltsera med! Vid sidan om har vi en superb ledartrojka och i Rille och Rille samt Casanovan Ted som verligen ger allt. Dessutom har vi fått se en uppsjö av småpojkar som fåttt chansen att känna på Division 4, och att vi i och med detta kan visa att återväxten troligtvis är en av de bättre i kommunen vilket bådar gott för framtiden. 

Och tro för den skull att vi absolut inte givit upp. Än är där många poäng kvar att kämpa om med start ikväll. "Di gule" krigar på och i sann Hanaskogsanda så ger vi aldrig upp!


Ikväll kommer Hanaskog till spel utan Johnsson som är avstängd, Jim och Vidrichs har fortfarande skadebekymmer och finns ej heller med i truppen, likaså Gazza om mina källor stämmer.På med blåställen igen så kör vi...Sist men inte minst....
FORZA HIS!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0