Nya ansikten på Heden!

Hanaskogs IS har inte legat på latsidan under sommaruppehållet. Under gårdagen kunde Göinges Stolthet presentera tre nya namn inför höststarten. Och fler är på gång...


Veckan som är på väg mot sitt slut har varit fullspäckad med träningar, U-lagsmatch samt träningsmatch. A-laget åkte till Yngsjö för att ta sig an byns lag i en vänskaplig tillställning. I en match som Hanaskog vann komfortabelt med 4-1 efter mål av Richard Blennborn samt hela tre baljor av en gosse som var ditbjuden på provspel. Om han blir HIS:are redan till hösten eller i vinter återstår att se.

Vissa spelare som av olika skäl inte kunde ställa upp i A-lagsmatchen fick straffkomendering att  vara med i B-laget under torsdagen, där man slog tillbaka Glimåkra med hela 6-0. Eftersom Hanaskog hunnit med någon match extra under våren får man vänta tills nästa fredag innan man åter gör intåg i Division IV. Då mot bästa tänkbara motstånd, BW90.

Under torsdagskvällen kunde även "Di gule" presentera tre spelare som kommer att hjälpa till att försvara de gul/svarta färgerna till hösten:


David Johnsson - Suverän mittback som förra året var dominant i topplaget Strömsborgs IF i Division V. Många klubbar har varit ut efter denna herre under försäsongen men David valde att stanna kvar i SIF, fram tills igår då han äntligen återförenades med brorsan Andreas i Hanaskogs IS!



Fiton Buzuku - "Tony", med förflutet i Kristianstads FF och Näsby IF, har under två träningsmatcher med Hanaskog visat att han blir att räkna med i höst. En teknisk, tvåfotad ytter med en rejäl högerbössa, dessutom en rolig kille som redan hunnit med en grisfest i Göingeskogarna och visat att han prestera även på det planet!




André är åter på Västra Hed.




André Bengtsson - Hanaskogssonen som förra året valde ta klivet till IFK Hässleholm kommer under hösten att träna och spela både med Hanaskog i Div IV och Hässleholm i Div II. André, som finns med i IFKs trupp i helgens match, vet vi redan en hel del om och det ska bli väldigt kul att åter få lira med detta lilla yrväder. Bengtsson har även hunnit med en Gothia Cup-turnering i sommar med Mjällby AIF där vi kunde se han söta ansikte i Viasat Sport under MAIF:s möte med IFK Göteborg.






Vi hälsar dessa tre spelare varmt välkomna till Göinges härligaste gäng! Redan nu ser det bra ut, och kanske det kan droppa in någonting till såhär veckan innan återstarte. Ni vet var ni följer det bäst...








Tills vidare...









FORZA HIS!!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0