Inför BW90-HIS!

Hanaskog inleder hösten med att bege sig till vackra Österlen för att ta sig an obesegrade serieledaren BW90. En tuff uppgift men långt ifrån omöjlig för våra gulsvarta hjältar.


"Di gule" kommer från en bra träningsvecka där onsdagens närvaro var något utöver det vanliga, fantastiskt kul att se. Inte varje dag man spelar 11 mot 11. Under måndagen hann även B-laget med en fin skalp med att slå tillbaka grannbyn Broby IF med 2-1. Broby tog matchen som en träningsmatch inför återstarten i Division IV och matchade sitt A-lag vilket inte gör insatsen mindre bra. Vi noterar även från denna match att målvakten Nils Bergh svarade för hela 2 straffräddningar och var en bidragande orsak till segern.


Vi kan även skriva in ytterligare ett nyförvärv till Göinges Stolthet inför hösten. Det är den snabbe anfallaren Edin Nargilic som har valt att rita på för klubben. Edin kommer närmast från Balkan United, där han under denna hittills hunnit med 19 mål på 20 matcher. Tidigare har han även hunnit med ett x antal säsonger i Division III. Han är en snabb anfallare med fantastisk styrka och teknik, som säkerligen kommer tillföra en del till Hanaskog. Det är med stor glädje vi hälsar "Eddie" välkommen till Västra Hed.



Laget är väl förberett, humöret är på topp och det är med högt huvud som vi går in till dessa återstående matcher. Vi är en sammansvetsad grupp och trots de motgångar som varit så kör vi på och ger aldrig upp, det är så det funkar i Hanaskogs IS!



Följande trupp är uttagen till morgondagens match (preliminär):


Målvakt: Junne


Försvar: Stalle, Jim, Bergvall, Ante, Gunde, David


Mittfällt/Anfall: Johnsson, Bergh, Richard, Andy, Albin, Fiton, André B, Timothy, Gazza





Alla laddar enligt egen vilja, sen ser vi till att ge BW90 en match!






Sist men inte minst....










FORZA HIS!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0