Adios Flädergrogg, Hello Höstsäsong!

Semestern är till ända, i alla fall när det kommer till fotbollen. Hanaskogs IS har sedan en vecka tillbaka legat i hårdträning och laddar nu inför stundande höstspurt. Minerna är uppåt i omklädningsrummet som vanligt och Göinges Stolthet är redo att ta sig an de återstående utmaningarna i årets Division IV.


Förra veckan bestod till största del av härliga armhävningar, en mysig liten hinderbana samt några intervaller i backen nere vid Hanaskogsbadet. Inget märkvärdigt alls. (Hoppas ni märker ironin i de två föregående meningarna). Allt iscensatt av våran Ted "Tilt" Carlsson, som verkligen vet hur man skaffar ovänner. 


Dessa övningar varade i dagarna tre, där i mellan har "Di gule" dessutom hunnit med att avverka en träningsmatch mot Wä IF. En match som bjöd på fart och fläkt och ett Hanaskog som var det bättre laget och till stod till slut som segrare med 2-1 efter mål av Andreas Nilsson och en av våra testspelare, som tränat med oss nu i veckan. Målskytten är en urstark anfallare med både speed och teknik som har rutin från Division III.  I denna match deltog ytterligare en kille som provtränat med oss under sommaren med artistnamnet "Tony" som med sin snabbhet och stenhårda skott skapade stor oreda i Wä-försvaret.


Dessa, plus ytterligare ett par namn, har vi stor förhoppning om  att knyta till oss nu inför hösten, men så länge inga papper är skrivna så vill vi, med hänvisning till spelarnas familjer, nära och kära samt nuvarande klubbar, inte gå ut med några namn. Men håll ut, mer info kommer i veckan.


Ikväll vankas det ny genomkörare för Hanaskogs IS när man beger sig till Rivieran för match mot Yngsjö IF. Avspark 19.00.




Tills vidare....









FORZA HIS!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0