Tillsammans!

Då va det åter dags för de snygga grabbarna från HIS att spela bortamatch, denna gången styr vi skutan mot Hässleholm och möter stans "2:a lag" i form av IF. Pga att den ordinarie Blogg-ansvarige tydligen prioriterar annat, jobbresa jo tjena, så får jag ge ett litet mindre inför-inlägg istället.



Laget som ska försvara de gula färgerna denna helgen är som följer:

Målvakt: Nisse

Backar: Jim, Bergvall, Timpa, Ante, Calle

Mittfältare/anfallare: Andy, Johnsson, Anton, Jensa, Eddie, Abbe, Gazza, Isen, Ralle

Och naturligtvis räknas även coacherna dit, Richard "Rille" Andersson och Richard "Rille" Blennborn. Varav den senare fortfarande är av den spelande sorten...



Hässleholm hade ju innan serien började rankats som toppkandidater tillsammans med BW90, Ystad och kanske något lag till. De har startat ganska bra med förlust i premiären mot ovan nämnda BW90 samt vinst borta mot Tomelilla förra helgen. Så det är ett lag som säkert vill fortsätta den vinnande trenden, och därmed ge "experterna" rätt i försnacket.



Men om HIS vill annat, som vi alla vet att vi kan, så kommer de f-n i mig inte få det lätt på Österås IP imorgon. Nu handlar det inte längre om det nya snygga matchstället, för nu handlar det om emblemet vi har på bröstet. För krigar vi alla ihop i matchens alla minuter, så kommer vi ta de första poängen på fredag, det är i alla fall jag säker på!





En talande bild på hur det ska se ut efter matchen, eller hur Abbe?!?!





Så nu laddar vi ordentligt och ser framemot en hård, rolig och välspelad match.






Tillsammans är vi starka!!!







Sist men inte minst...







FORZA HIS!!!

Kommentarer
Postat av: Batman

De e så de ska se ut ja ;)

2010-04-22 @ 17:07:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0