Stabil seger mot Munka Ljungby!

Hanaskog bärgade tre nya poäng på lördagen när man slog tillbaka Munka Ljungby med 3-0 hemma på Västra Hed. Ett resultat som egentligen skulle varit minst det dubbla om man ser till antalet målchanser.

 

Hanaskogs IS – Munka Ljungby IF 3-0

 

HIS mål: Patrick Isaksson 3

 

I avsaknaden av Ante P, Gazza, Böna och Itchzak ställde Hanaskog upp med följande lag:

 

                                            Junne

 

Stalle            Tim                                     Nore             Jim

 

André            Johnsson                            Hampe          Jensa

 


                      Pocke                                 Linus

 

 

 

Bänken: Emil, Anton, Isendahl, Albin, Rille

 

Hanaskog tog omgående tag i taktpinnen, höll bollen efter marken och försökte hitta luckor i Munkas extrema defensiv. Det dröjde ca 20 minuter sen var nollan spräckt, då Patrick Isaksson fick bollen i boxen och vände upp och avslutade vackert. En stund senare så var det dags igen när samme Isaksson rann igenom och avslutade iskallt. Redan kändes det en aning uuppgivet i Munka Ljungby, som inte lyckades vaska fram några heta chanser i första. Och när Pocke Isaksson i andra gjorde Hanaskogs, och sitt, tredje mål för dagen så var det ridå ner. Närmare än ett friläge som räddades av Junne kom aldrig Munka Ljungby, och sista kvarten så var det uppvisning av hemmalagets sida i missade målchanser. Albin, Anton, André och Linus hade alla flera rena lägen att få komma med i målprotokollet, men misslyckades, dock registrerades de tre första för ett varsitt Field Goal om det hade varit amerikansk fotboll. Segersiffrorna stannade vid 3-0, efter hattrick av tidigare nämnde Isaksson som för övrigt debuterade i HIS mot just Munka Ljunby, då på bortaplan. Den gången var det Thomas Mårtensson som stod för hela målproduktionen (4 mål), men det e ju skönt att veta att andra också levererar nu när Tulle återvänt till VMA :)


 

 Patrick Isaksson stod för hela målproduktionen i lördags!




Efter matchen var det dags för dragningsfest igen som bjöd på många fina vinster, fantastiskt god mat och underhållande musik. Ett stort tack, och då tror jag att jag talar för alla som var där, för ett fullständigt suveränt arrangemang! Längtar redan till nästa dragningsfest. Kan ju också passa på att nämna för er som inte var där att seniorerna drog storslam i lotteriet. Jonas Nilsson vann 1000 :-, likaså Otto och Håsa på sin gemensamma lott, Linus Nilsson glömde snabbt sin måltorka när han drog hem 5000:-, och Kurt Matsson visade upp sin segerdans á la Thomas Ravelli när han la beslag på den andra femtusingen. Störs röta den dagen hade nog ändå a-lagscoachen Magnus Nilsson som först vann 1000:- på resultatlotten från matchen för att sedan även plocka hem storvinsten på 10 000 lök på dragningsfesten. Ett varmt grattis, det kommer verkligen från hjärtat!



Tränarjävlamöget Magnus Nilsson hade en, minst sagt, hyfsad lördag!


 

Vidare får vi även lyfta fram att Reserv-gänget klapp sin första trepoängare för året i sin serie då man formligen pulveriserade Tollarps IF i måndags kväll. Storseger med 7-1 vilket innebär att man ökade poängskörden i Division 2 med 150% och nu e uppe på finfina 5 poäng! Och så ska vi så klart lyfta på hatten för Björn och Rebecca Radelkev som i fredags kväll blev stolta föräldrar till ett litet knyte. Vad det blev för någonting? Tja, för att citera Böna själv: "Män gör män". Grattis!

 

Ikväll vankas det ny träning, sen väntar en stentuff bortamatch när vi åker till Färevallen för sista derbyt för året då Sibbhults IF står för motståndet. Nu börjar vi ladda redan nu…

 

 

 

Tills vidare…

 

 

FORZA HIS!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0