Inför HIS - IFK Rössjöholm

Någon som kollat på fotboll ikväll? Jag va och såg på en match mellan två lag på O´Larrys. Eller två och två, där var ett lag som lirade boll, de var röd-blå randiga. Det andra laget var vita, tror jag. Eller var de uringula???

Fotbollen segrade kan man åtminstone, och inte ens Magnus Nilsson kan säga att Barcelona (med halva B-laget med från start) inte förnedrade United ikväll. Tyckte i slutet av första halvlek att man kunde slängt in en boll till, så Manchester hade kunnat få känna på den också. Det var även tur att reglerna säger att det är sidbyte i halvtid, för annars hade vaktmästaren på Olympiastadion fått så om Uniteds planhalva imorgon.


Upp med hakan, Crille!!!

Nog talat om detta. För även om Manchester U - Barcelona är en hyfsad match så är veckans match sett hur Hanaskogs ögon imorgon, då IFK Rössjöholm kommer på besök. För Hanaskogs del så får man klara sig utan Staffan (skada), Johnsson och Ante (avstängda) samt Pontus (skada). Däremot har vi Anton och Gazza som förhoppningsvis kan lira imorgon, samt Joel som stod över förra matchen pga skada. Rössjöholm är ett lag som har blandade resultat, bl.a. förlora man med hela 3-0 mot Treby i inledningen av säsongen, men har spottat upp sig rejält och tvålade till Glimåkra i förra omgången med 2-1, och de kommer säkerligen försöka göra samma sak mot "Di gule", så hundra procent från början gubbar, och sen ökar vi....

Avspark 19.15 Västra Hed

Matchdikt skreven av Rille Rim följer nedan:

Förbannat skönt att få vinna igen
Uppvärmningen va bra o man hade det på känn
1-1 målet gjorde Jens men Ante ville mer
Så han skallade in 2-1 på äkta shearermanér
Nore fick va med o göra sin säsongsdebut
Så även Juntikka som efter sina 10 min va helt j**la slut

Ny match mot Rössjöholm nere på Heden
Laddar vi ordentligt så man inte e trött o sleden
På med blåstället o va inte för lata
För ingen vill väll spela som nån j**la skata
Vi nu Thomas "Zlatan" Mårtensson från vma ska få
Spelarfest till helgen men det visste du väll när du skrev på

Kom till Heden o ta en bier
Sätt dig o njut av HIS sköna lir
/ Rikard Oredsson

Nu laddar vi grabbar, för imorgon så åker vi....


Sist men inte minst....


FORZA HIS!

Kommentarer
Postat av: Andres I

Haha, klockrent! Idag ska Rössjöholm få sina tröjor uringula. Men nu känns det som att jag har lite olika nyanser av brunt i kalsongen så jag får bege mig in på dass.. Tagga till ikväll GUBBAR!!

2009-05-28 @ 13:49:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0